SAND DUNES

janni-deler-sand-dunesDSC_0580
janni-deler-sand-dunesDSC_0606
janni-deler-sand-dunesDSC_0654 kopia
janni-deler-sand-dunesDSC_0672
janni-deler-sand-dunesDSC_0635

Bali glasses/ Amore and Sorvete bikini (here!)/ Lindex kimono

God morgon hjärtan! Jag är inte på en vit strand den här morgonen men har fått så mycket frågor om bikinis (jag är beroende) så här är en av mina favoriter. Den är från ett märke från Australien och det finns så mycket fina där… Det negativa är väl brännan med just den här men det får det vara värt! ;-) Har så mycket bikinis nu men det blir väl så när man är i sommarväder här hela sommaren. Ska iväg nu på morgonen och fixa pedikyr, har struntat helt i mina fötter den här sommaren så nu är det dags att fixa dom fina och fräscha igen. Senare idag ska jag iväg på en plåtning, ska bli superkul! Vi hörs under dagen, puss! <3

//Good morning loves! I’m not at a white beach this morning but I’ve gotten so many questions about bikinis (I’m addicted) so here’s one of my favorites. It’s from a brand from Australia and they have so many nice ones… The negative thing is the tan with this one but it’s worth it! ;-) Have so many bikinis now but I guess that’s how it is when you’re here in the summer weather all summer. Going for a pedicure this morning, didn’t care at all about my feet this summer so it’s really about time to get them nice and fresh again. Later today I’m going for a photoshoot, will be super fun! Talk during the day, hugs! <3

16 reaktioner på “SAND DUNES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.