WEEKEND VIBES

janni-deler-ascari-pool-areaDSC02098
janni-deler-ascari-pool-areaDSC02121
janni-deler-ascari-pool-areaDSC02132
janni-deler-ascari-pool-areaDSC02108
janni-deler-ascari-pool-areaDSC02133
janni-deler-ascari-pool-areaDSC02139

Chill vibes yesterday after racing, today I’m going for the same mode…

God morgon! Hur mår ni? Vad är era planer för helgen? Har ni semester eller är det jobb som gäller? Saknar att snacka med er lite. :-) Här är det total helg-feeling, såhär såg det ut bredvid racebanan… Kanske inte det första man tänker när man tänker på ett bil-ställe, haha! Jag och Madeleine (norsk tjej) la oss vid poolen och tog det lugnt när killarna åkte sina sista varv. Hittade några hängmattor och ni vet ju hur svag jag är för det. Hade kunnat sova i en hängmatta varje natt, tycker det är så skönt att hänga i en sån. Idag ska vi ut och åka båt igen, måste ju förbereda oss inför Grekland. Öva på att inte bli åksjuk till exempel! ;-) När jag var yngre blev jag aldrig åksjuk, nu blir jag det om jag åker bil, båt eller karusell… Riktigt oskönt! Man får bara inte tänka på det, och när man åker båt kan man alltid hoppa i vattnet så känns det bättre. Nu ska jag byta om och packa väskan för dagen, puss babes!

//Good morning! How are you? What’s your plans for the weekend? Are you having vacation or is it work mode? Miss talking to you a bit. :-) Here it’s a total weekend-vibe, this is next to the race track… Maybe not the first thing you think of when you think of a car-place, haha! Me and Madeleine (norwegian girl) stayed by the pool and took it easy when the guys did their last laps. Found some hammocks and you know that’s one of my weak spots. Could sleep in a hammock every night, think it’s so nice to just hang in one of those. Today we’re going out on a boat trip again, need to prepare for Greece. Practice to not get sea sick for example! ;-) When I was younger I never got sick from those things, now I get it when I go in a car, boat or carousel… Not nice at all! You just have to try and not think about it, and when you’re on a boat you can always jump in the water and it feels better. Now I have to change and pack my bag for the day, hugs babes!

16 reaktioner på “WEEKEND VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.