HOMIÉS

janni-deler-homies-marbellaDSC02206
janni-deler-homies-marbellaDSC02234
janni-deler-homies-marbellaDSC02254
janni-deler-homies-marbellaDSC02266
janni-deler-homies-marbellaDSC02251 kopia
janni-deler-homies-marbellaDSC02273
janni-deler-homies-marbellaDSC02202

RayBan glasses/ Homiés Marbella cap (here!) and t-shirt (here!)(I wear size L)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!)

En sportig look för att vara jag, mina homies från Homiés Marbella har äntligen släppt lite nya grejer! Var ju såklart tvungen att ha den här tishan och kepsen, jag tog en större storlek så den skulle sitta som en klänning. :-) Sjukt skön kvalitet! Har precis varit och fått mina bryn och fransar fixade och färgade, Nicholie som sminkade mig inför plåtningen är ju proffs på allt så hon fick göra det på mig. Hängde kvar där ett bra tag också, dom är så härliga alla tjejer på Marbella Event Academy. Hade kunnat stanna hela kvällen, haha! Kom precis hem till pappa igen, Jon har varit och tränat så väntar på honom. Vi funderar ut planerna för kvällen, antingen lagar vi något hemma eller så går vi två ut och käkar något. Vi får se helt enkelt! Puss babes <3

//A sporty look for me, my homies from Homiés Marbella finally released some new stuff! Of course I had to get this tee and cap, I went for a bigger size so I could wear it as a dress. :-) It’s so comfy! Just got my brows and lashes fixed and colored, Nicholie that did my make up for the photoshoot is a pro on everything so she got to do it on me. Hung out there for a while too, the girls at Marbella Event Academy are just so nice. Could’ve stayed there all night, haha! Just got back to my dad again, Jon went for some training so I’m waiting for him. We’re trying to figure out our plans for the night, maybe cook some food at home or the two of us will go out for dinner. Guess we’ll see! Hugs babes <3

19 reaktioner på “HOMIÉS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.