REFLECTIONS

janni-deler-la-zagaletaDSC03536
janni-deler-la-zagaletaDSC03603

Crazy view, crazy night!

Herregud vilket ställe vi varit på idag, hade ingen aning om vad som väntade haha! Vi var och jobbade lite (ja, helt okej arbetsplats) för Homiés Marbella, de som startat det är helt underbara och idag skulle det spelas in en film och vi skulle vara med. Det är helt klart det sjukaste huset jag varit i, poolen var av en annan värld. Precis när vi skulle åka hem så gick solen ner och reflektionerna i poolen var så vackra. Palmer, solnedgång och pool, mina tre favoriter i ett! ;-) Haft en grym kväll och nu är jag trött efter en heldag ute i solen. Ska sova snart så hade inte energi till att redigera fler bilder, men ska visa er lite mer därifrån. Ha en skön kväll, puss! <3

//My gosh what a place we’ve been to today, had no idea what we were going to haha! We went for some work (well, a totally ok work place) with Homiés Marbella, the two people who started that are so nice and today they were shooting a video that we were participating in. It’s for sure the craziest house I’ve been in, the pool was out of this world. Right when we were going home the sun went down and the reflections in the pool was just so beautiful. Palm trees, sunset and pool, my three favorites in one! ;-) Had a great night and now I’m tired after a day in the sun. Will soon go to bed so didn’t have energy to edit more pictures, but I’ll show you some more from that place. Have a great night, hugs! <3

7 reaktioner på “REFLECTIONS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.