Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:43 | July 31, 2015

GIRL POWER

janni-deler-girl-powerDSC02384 janni-deler-girl-powerDSC02388

Love my shaker, it says Girl Power!

God morgon! Hur mår ni? Jag sover så otroligt hårt här så jobbigt att komma upp på morgonen ibland, idag var en sån dag. ;-) Jag och Jon körde yoga igårkväll på eywa (hängande yoga), efter det käkade vi libanesiskt och sen slappade vi bara. Nu ska jag iväg för ett yogapass till, känner mig sjukt stel i kroppen. Jag är sämst på att stretcha… Vad tycker ni om min shaker? Ni kanske har sett den redan men man blir peppad varje gång man ska dricka och läser “girl power”, jag pushar mig sig själv lite mer varje gång. Ska packa med mina aminosyror och ta en promenad till pappa där vi kör yogan på taket. Femimal kör en veckas kampanj nu där ni får 25% rabatt på valfri smak av aminosyror (här!), det är min favoritprodukt av alla. Dricker det ofta under träning och det känns bra för musklerna. Jag gillar sparkly pinkberry mest, så testa den! Puss hjärtan, time for yoga! <3

//Good morning! How are you? I sleep so deep here so it’s hard to wake up in the morning sometimes, today was one of those days. ;-) Me and Jon did yoga last night at Eywa (aerial yoga), after that we went for some lebanese and then just chilled. Now I’m going for another yoga session, feel so stiff in my body. I’m so bad at stretching… What do you think about my shaker? Maybe you’ve seen it already but I get so pumped every time I’m having water and read “girl power”, I push myself a bit more every time. Will pack my amino acids and go for a walk over to my dad where we’ll do yoga on the roof. Femimal have a campaign now for a week where you’ll get 25% off one flavour of amino acids (here!), it’s my favorite product of them all. I often drink it during workouts and it feels good for my muscles. I like sparkly pinkberry the most, so try that one! Hugs babes, time for yoga! <3


15 kommentarer15 kommentarer om “GIRL POWER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Shortsen är så fina :D
  http://www.petra.for.me

  Reply
 • Vart kommer sport-bh-n ifrån? :)

  Reply
 • Reebok :-)

  Reply
 • Reebok! :-)

  Reply
 • Vilken härlig kväll ni verkade ha! Så snygga shortsen var förresten :)

  Reply
 • Cool shaker :)
  xx
  SASHA

  Reply
 • åh vad härligt att ni yogar så mycket, borde jag med börja med!

  Reply
 • Vad härligt med yoga! :-D

  Reply
 • Pretty look !

  Reply
 • Super snygg tränings outfit!! Hittar inte vart man kan köpa sport bh:n, är det en ny kollektion som kommer ut senare? :)

  Reply
 • Den är gammal, så tror tyvärr att den är slut då… :-(

  Reply
 • Älskar shortsen!

  Reply
 • Hej Janni!
  Jag ska till Marbella med mina föreldrar om en vecka och jag skulle bli jätte tacksam om du kan tipsa om restauranger , stränder, mysiga caféer som man verkligen ska besöka! Vore jätte snällt av dig om du kan göra en Marbella Guide heltenkelt!
  Btw, din blogg är verkligen den bästa på länge och du är ju så himla vacker och ser ju så gullig ut! <3

  Reply
 • Hi Janni! I’ve been admiring your body for years- you’re so feminine and fit:) it’s not maybe polite to ask, but how tall are you and how much do you weigh?

  Reply
 • Thanks sweetie, makes me happy to hear! :-) I’m 170 and I don’t really know or care about my weight. I feel how my clothes fit and body feels instead! Hugs <3

  Reply