GIRL POWER

janni-deler-girl-powerDSC02384
janni-deler-girl-powerDSC02388

Love my shaker, it says Girl Power!

God morgon! Hur mår ni? Jag sover så otroligt hårt här så jobbigt att komma upp på morgonen ibland, idag var en sån dag. ;-) Jag och Jon körde yoga igårkväll på eywa (hängande yoga), efter det käkade vi libanesiskt och sen slappade vi bara. Nu ska jag iväg för ett yogapass till, känner mig sjukt stel i kroppen. Jag är sämst på att stretcha… Vad tycker ni om min shaker? Ni kanske har sett den redan men man blir peppad varje gång man ska dricka och läser “girl power”, jag pushar mig sig själv lite mer varje gång. Ska packa med mina aminosyror och ta en promenad till pappa där vi kör yogan på taket. Femimal kör en veckas kampanj nu där ni får 25% rabatt på valfri smak av aminosyror (här!), det är min favoritprodukt av alla. Dricker det ofta under träning och det känns bra för musklerna. Jag gillar sparkly pinkberry mest, så testa den! Puss hjärtan, time for yoga! <3

//Good morning! How are you? I sleep so deep here so it’s hard to wake up in the morning sometimes, today was one of those days. ;-) Me and Jon did yoga last night at Eywa (aerial yoga), after that we went for some lebanese and then just chilled. Now I’m going for another yoga session, feel so stiff in my body. I’m so bad at stretching… What do you think about my shaker? Maybe you’ve seen it already but I get so pumped every time I’m having water and read “girl power”, I push myself a bit more every time. Will pack my amino acids and go for a walk over to my dad where we’ll do yoga on the roof. Femimal have a campaign now for a week where you’ll get 25% off one flavour of amino acids (here!), it’s my favorite product of them all. I often drink it during workouts and it feels good for my muscles. I like sparkly pinkberry the most, so try that one! Hugs babes, time for yoga! <3

15 reaktioner på “GIRL POWER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.