CIRLCE RAFT SELFIE

DCIM100GOPROG0123277.
janni-deler-selife-yachweek-circle-raftG0133322dd

My all time best selfie, during the cirlce raft!

Här kommer min ballaste, bästa och läskigaste selfie ever, haha! Jag åkte upp i masten och såg hela cirkeln uppifrån, var tvungen även om det var lite läskigt. Man ser att jag är glad iallafall, och det var jag! Gillar man att åka båt, se olika ställen och vara på äventyr är Yacht Week verkligen stället, de flesta festar en hel del(!!) också men vi är lite lugnare. Någon drink hit eller dit och en dagsfest, sen har vi mest solat och tagit det lugnt. Perfekt för mig, jag skulle inte kunna tänka mig att åka båt hela dagarna bakfull… Men, gillar man fest så finns det gott om det på de här resorna också! ;-) Ikväll blir det middag på båten eftersom vi ska stanna vid en ö som jag förstått det inte har någonting på land. Blir spännande! Puss och god natt <3

//Here’s my coolest, best and scariest selfie ever, haha! I went up in the mast and saw the entire circle from up there, had to even if it was a bit scary. At least you can see that I’m happy, and oh I was! If you like to be on boats, see different places and go for adventures The Yacht Week is the thing, most people here party a lot(!!) too but we’re taking it a bit easier. A drink here and there and a day party, then we mostly tan and chill. Perfect for me, I couldn’t imagine going on a boat all day hungover… But, if you like party there’s lots of it on these trips as well! ;-) Tonight we’re having dinner on the boat since we’re stopping by an island and as I understood it there’s nothing on it. Will be interesting! Hugs and sleep tight <3

7 reaktioner på “CIRLCE RAFT SELFIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.