WHITE LACE, BLUE DOORS

janni-deler-whitelace-dress-greeceDSC04695
janni-deler-whitelace-dress-greeceDSC04756
janni-deler-whitelace-dress-greeceDSC04734
janni-deler-whitelace-dress-greeceDSC04750

Hat from Greece/ Dress from Lookbookstore

God morgon! Igår var vi på en ö som heter Spetses, supermysigt ställe. Vi åt gyros och knallade runt ett tag, det är riktigt kul att få se alla dessa ställen i Grekland på en vecka! Vi hittade en blå dörr och rosa blommor över, alla dessa blåa dörrar… Älskar det! :-) Jag gick inte runt barfota alltså, men mina birkenstock som jag levt i sista tiden fick inte vara med på bilderna haha! Finns så mycket mysiga ställen här, inatt sov vi vid en ö som bara var en ö. Ingenting på den. Hade en magisk kväll, låg på riktigt och kollade stjärnorna och pratade om livet. Vi hoppade i vattnet innan läggdags för det blev glitter runt en när man simmade, har inte riktigt fattat ännu men något om att plankton samlar ljus under dagen och när det blir mörkt och det blir rörelse så börjar det glimra. Rätta mig om jag har fel, det var iallafall bland det coolaste jag sett! Idag ska vi åka till Hydra som är sista stoppet på den här resan (buuhuu), så vi hörs snart. Puss <3

//Good morning! Yesterday we went to an island called Spetses, such a cozy place. We had gyros and walked around for a bit, it’s so much fun to see all these places in Greece in a week! We found a blue door and pink flowers over it, all these blue doors… Love it! :-) I didn’t walk around barefoot though, but my birkenstock that I’ve been using everyday didn’t make it for the pictures haha! There’s so many nice places here, last night we slept by an island that was just an island. Nothing on it. Had a magical night, we lay down on the nets on the boat and for real watched the stars and talked about life. We jumped in the water before bedtime for a swim because there was glitter around you when you swam, don’t really get it yet but something about plankton saving light during daytime and when it gets dark and movements around it starts to shimmer. Correct me if I’m wrong, it was anyway one of the coolest things I’ve seen! Today we’re going to Hydra and that’s the last stop of this trip (buuhuu), so I’ll talk to you soon, Hugs <3

21 reaktioner på “WHITE LACE, BLUE DOORS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.