BLESS THE KNIT

janni-deler-turtleneck-dress-knittedDSC03748 copy
janni-deler-turtleneck-dress-knittedDSC03731 copy
janni-deler-turtleneck-dress-knittedDSC03792 copy
janni-deler-turtleneck-dress-knittedDSC03736 copy
janni-deler-turtleneck-dress-knittedDSC03778 copy
janni-deler-turtleneck-dress-knittedDSC03768 copy

RayBan glasses/ Miss Holly dress (here!)/ Lili Radu bag (here!)/ Nelly.com shoes (old)

Good morgon! En outfit från Spanien jag helt missat posta, ibland känns det som vissa bilder gömmer sig i min dator… Haha! Det var ganska varmt att ha det här på sig, men klänningen är underbar. Man kan klä ner den och upp den beroende på hur man vill ha den, ett plagg som funkar till det mesta. Gillar polokragen och skärningen på den! :-) Nu är jag precis hemkommen från ett träningspass i Vasaparken, har hoppat på Odenplan Fightgym bootcamp så jag ska vara med så ofta jag kan. Idag var det jag, Angie och Kenza som körde och förhoppningsvis joinar några fler vänner. Kul att köra ihop! :D Dags att hoppa in i duschen och sen ska jag jobba. Senare ska vi mötas på Babel och luncha ett gäng, feels good to be home! Puss hjärtan <3

//Good morning! An outfit from Spain that I totally forgot to post, sometimes it feels like some pictures are hiding in my computer… Haha! It was pretty warm to wear this, but the dress is wonderful. You can dress it up and down depending on how you want it, a piece that works with the most. Like the turtleneck and the cut of it! :-) Now I just got back home after a workout in the park, decided to join the Odenplan Fightgym bootcamp so I’ll try to go for as many sessions as I can. Today it was me, Angie and Kenza that did it and hopefully a few more friends will join. Fun to do it together! :D Time to jump in the shower and then get some work done. Later on we’re a group that will meet up at Babel for lunch, feels good to be home! Hugs babes <3

18 reaktioner på “BLESS THE KNIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.