OFF SHOULDER

janni-deler-off-shoulder-jumpsuitDSC04943
janni-deler-off-shoulder-jumpsuitDSC04919
janni-deler-off-shoulder-jumpsuitDSC04936
janni-deler-off-shoulder-jumpsuitDSC04964 copy
janni-deler-off-shoulder-jumpsuitDSC04912
janni-deler-off shoulderDSC04941

Primark jumpsuit/ Nelly shoes (here!)

God morgon! Den här jumpsuiten har jag använt massor i sommar, men jag har aldrig fotat av den ordentligt. Hade på mig den i Grekland så då passade vi på att fota av den. :-) Som sagt, älskar jumpsuits! Kan vara det skönaste plagget som finns. Sov som en stock inatt, inget bankande på dörren mitt i natten med andra ord. Klara skulle fixa naglarna imorse så nu är jag hemma och byter om och när hon är klar ska vi träffas och käka frukost. Har inte riktigt bestämt vart ännu men jag är redan sjukt hungrig så det måste vara något riktigt smarrigt. ;-) Efter det ska jag på lunchmöte och sen ska jag sätta mig och jobba någonstans, känns skönt att komma i fas och planera massa skoj inför hösten. Är faktiskt riktigt peppad, har många resor på gång som ni kommer få hänga med på! Puss, ha en grym dag babes <3

//Good morning! I’ve used this jumpsuit a lot this summer, but never really showed it in pictures (an outfit). Wore it in Greece so we took some pics then. :-) As I’ve said, love jumpsuits! May be the most comfy piece you can wear. Slept like a baby last night, no banging on the door in the middle of the night this time. Klara had a nail appointment this morning so now I’m back home and will change and when she’s done we’re meeting up for some breakfast. Haven’t really decided where yet but I’m super hungry already so it must be something really tasty. ;-) After that I have a lunch meeting and then sitting down somewhere to get some work done, feels good to get back on track and plan lots of fun things for this fall. Really excited actually, have lots of trips planned that you will get to join! Hugs, have a great day babes <3

22 reaktioner på “OFF SHOULDER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.