COLOR STRIPES

janni-deler-color-striped-dress-ginatricotDSC_6543
janni-deler-color-striped-dress-ginatricotDSC_6558
janni-deler-color-striped-dress-ginatricotDSC_6607
janni-deler-color-striped-dress-ginatricotDSC_6522
janni-deler-color-striped-dress-ginatricotDSC_6576
janni-deler-color-striped-dress-ginatricotDSC_6603
janni-deler-color-striped-dress-ginatricotDSC_6583

Gina Tricot dress (here!)/ Balenciaga bag/ Superga shoes (here!)

Gårdagens look, var ju tvungen att kolla runt lite i mina favoritbutiker här i Stockholm när jag kom hem. Hittat en hel del godbitar, som den här klänningen! :-) Gillar färgkombinationen på den och materialet, riktigt skön och snygg på samma gång. Känns nästan som jag kommit hem till en ny garderob, har ju inte varit hemma på så länge. Ändå shoppingsugen! ;-) Nu är jag tillbaka hemma efter en fullspäckad dag (med så mycket roliga saker jag berättar mer om snart), sitter och kollar flyg till Monaco… Vet att jag sa att jag skulle vara hemma ett tag nu men planerna har ändrats. I vanlig ordning. Jon fyller år på måndag så fick panik över att vi inte skulle vara på samma ställe då, så jag åker dit och firar honom istället. <3 Nä nu ska jag försöka organisera garderob så jag vet vad jag har, puss på er!

//Yesterdays look, had to look around in my favorite stores here in Stockholm now when I’m back home. Found a few pieces I like, this dress for example! :-) Like the color combination and the material, so comfy and looks good at the same time. Feels like a new wardrobe at home, haven’t been here in so long. Still feel like shopping! ;-) Now I’m back home after a busy day (with so many fun things that I’ll tell you more about soon), looking for flights to Monaco… I know I said that I was going to be at home for a while but things have changed. As always. Jon have his birthday on monday so I panicked over the fact that we wouldn’t be in the same place, so I’m going there to celebrate him instead. <3 Time to try organise my wardrobe so I know what I have, hugs babes!

15 reaktioner på “COLOR STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.