BABY SHOWER

janni-deler-baby-showerDSC_6723 copy
janni-deler-baby-showerDSC_6726
janni-deler-baby-showerDSC_6732
janni-deler-baby-showerDSC_6733
janni-deler-baby-showerDSC_6735

We surprised my sister with a baby shower, such a crazy feeling!

God morgon på er! Nu kommer en stor nyhet här, min underbara syster ska få barn!! :D Det känns så sjukt och otroligt härligt, jag ska alltså bli moster. Kan ni tänka er? Känns som vi börjar bli vuxna på riktigt nu. Hon kommer bli världens bästa mamma. <3 Vi gick ut och åt lunch och hon hade ingen aning om vad vi planerat, en tjejkompis ringde till Mickis och sa att hon hade ett paket så vi gick hem till henne för att hämta det… Där var alla nära och kära och överraskade, hon hade inte en aning! Vi åt cupcakes, lekte lekar där hon fick smaka barnmat och gissa och bara mös. Världens mysigaste eftermiddag och jag har saknat min syster så mycket! Snart är det moster-Janni här, konstig känsla! Puss på er, dags för möte <3

//Good morning! Here’s some big news, my amazing sister is having a baby!! :D It feels so crazy and totally wonderful, I’m going to be called aunt. Can you imagine? Feels like we’re growing up for real now. She will be the best mother there is. <3 We went out for lunch and she had no idea what we’d planned, a girl friend called to Mickis and said she had a gift so we walked to her place to get it… Everyone was there and surprised, she had no idea! We had cupcakes, played some games where she had to taste baby food and guess and just had a cozy time. The best afternoon ever and I’ve missed my sister so much! Soon it’s aunt-Janni here, weird feeling! Hugs babes, time for meetings <3

29 reaktioner på “BABY SHOWER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.