LOVE

janni-deler-loveDSC04652
janni-deler-loveDSC04651

Going to meet this one tonight (hopefully, haha) <3

God morgon! Sov ut imorse för första gången på länge, var riktigt skönt. Hade tänkt ta en promenad när jag vaknade men var för hungrig, haha! Ska försöka hinna med en liten runda innan jag ska åka, tycker det är skönt att röra på sig lite innan man flyger. Ska flyga ikväll, tycker faktiskt det är ganska skönt att åka lite senare på dagen. Man slipper stressa på morgonen och kan fixa det sista i lugn och ro. :-) Ska bli skönt att komma till Monaco några dagar, har inte varit där på ett tag nu och saknar det stället lite. Har mest saknat Jon däremot, så det ska bli extra skönt att komma dit och få hänga med honom. Han kör bil från Spanien men nu verkar bilen strula (alltid är det något…), så hoppas han hinner fram ikväll så jag slipper sova ensam. ;) Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen ut på en prommis i solen, underbart väder i Sverige nu! <3

//Good morning! Slept long this morning for the first time in a long time, really nice. Was planning on taking a walk when I woke up but I was too hungry, haha! Will try to go out for one before I leave, think it’s nice to get my body moving a bit before I fly. Flying out tonight, it’s actually nice to go later in the day. You don’t have to stress in the morning and can get the last things organised in piece and quiet. :-) Will be nice to be in Monaco for a few days, haven’t been there in a while and miss that place. Mostly miss Jon though, so it’ll be extra nice to get there and hang out with him. He’s driving from Spain but it seems like the car is having some problems (always something like that…), so hopefully he’ll arrive tonight so I don’t have to sleep alone. ;-) Time for a cup of coffee and then a walk in the sun, amazing weather in Sweden at the moment! <3

12 reaktioner på “LOVE”

 • Lisa says:

  Skulle du flytta till Monaco, eller vad hände med de planerna? Älskar verkligen din blogg!! Framförallt att du alltid har så mycket fina bilder men också alltid skriver ganska mycket text! Så tråkigt med alla bloggar som bara slänger upp 15 foton! Kan inte du ha en frågestund snart? Längesedan nu!

  • Janni says:

   Det är en process som tar ett tag, har pausat under sommaren för att jag helt enkelt inte orkat ta tag i det. :-) Men snart så, förhoppningsvis. Lite papper och tankar bara som ska bestämmas först. Kram!

 • Mari says:

  Hoppas ni får fina dagar =)

 • JOSEFIN B says:

  ni är så himla fina tillsammans <3 kram http://www.joseefiinb.devote.se

 • Lovely pictures !
  You look great :))
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Lovisa says:

  Gud va mysigt!!

 • Randi Danielsen says:

  Love to read your blog and see the nice pictures. You often write that you go for a walk in the morning or evening. Do you do it for the fitness or your mind or? I always wonder….maybe you could write about the reason and give some tips if it is for the fitness – fx how long distance.
  Have a nice day.

  • Janni says:

   I guess it’s 50/50, sometimes to get my body moving and sometimes because I’ve been too long infront of the computer. :-) And, I love my morning walks since it gives me the best start of the day. I usually walk between 35-50 minutes, depending on how much time I have! Hugs!

 • ISA says:

  resa sent är bäst, då kan man sova på planet haha! Och vad mysigt att ni får träffas nu, söta!

 • M says:

  Hej fina du! Jag har en liten fråga om hur du hanterar svartsjuka osv? Med tanke på att du och Jon är borta från varandra ganska mycket, plus att ni båda två är offentliga. Jag har en tendens att bli orolig när min pojkvän reser/är ute själv. Har du något tips på hur man tänker? Jag är bara så rädd att han ska “hitta någon bättre än mig..”. ps. Han ger mig inte några sådana tankar alls, tvärt om, de kommer från mig själv.. puss :)

  • Janni says:

   Hej söta! Ingen av oss är svartsjuk, vi litar på varandra så det behövs inte. :-) Jag tänker helt enkelt såhär: han är ihop med mig och har valt det, om han nu skulle få för sig att göra något så får jag ta den smällen då. Behöver inte gå runt och oroa mig innan, då blir förhållandet inget roligt. Så, var bekväm med att han valt dig för att du är du och njut av det istället! Kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.