TWO PIECE

918573-0122_5ddd

1. top here! skirt here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!     -adlinks

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag har precis kommit hem från ett träningspass och frukostmöte, mycket nu innan resan till Boston imorgon! Måste klämma in träningen så jag är fräsch inför racet där borta… ;-) Tänkte starta dagen med lite mode eftersom det är fashion week just nu! Jag är ju helt hooked på matchande set så här är mina favoriter från Nelly, var tvungen att beställa 1an och 2an. Tycker det är så snyggt att matcha! Har flörtat till mig en kod också, så är ni shoppingsugna så får ni 20% rabatt på alla NLYBrands med koden “JANNISTYLEFALL”. Har kommit in massa snyggt, märkena hittar ni HÄR! Koden gäller tills ikväll 23.59, så ni får vara snabba. ;-) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen raket-jobba lite innan visningar och annat. Puss! <3

//Good morning loves! How are you? I just got back home from a workout and breakfast meeting, a lot to do now before the trip to Boston tomorrow! Had to squeeze in training so I’m fresh for the race over there… ;-) I thought I would start the day with some fashion since it’s fashion week! I’m so hooked on matching sets so here’s my favorites from Nelly, had to order number 1 and 2. Think it’s so nice to match! I even flirted enough to get you guys a code, so if you feel like shopping you now get 20% off all NLYBrands with the code “JANNISTYLEFALL”. So much nice in the shop now, you’ll find all the brands HERE! The code will be on until 23.59 tonight, so you have to be quick. ;-) Time to jump in the shower and then work mode deluxe before the shows and other things. Hugs! <3

5 reaktioner på “TWO PIECE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.