BEIGE TONES

janni-deler-beige-tonesDSC_2679-Redigera
janni-deler-beige-tonesDSC_2732-Redigera
janni-deler-beige-tonesDSC_2756-Redigera
janni-deler-beige-tonesDSC_2713-Redigera
janni-deler-beige-tonesDSC_2685-Redigera
janni-deler-beige-tonesDSC_2707-Redigera copy
janni-deler-beige-tonesDSC_2688-Redigera

Chiquelle top (another color here!) and jeans (here!)/ Savas Milano bag/ Public Desire shoes (here!)

Min middagslook från igår, vaknade ungefär 15 minuter innan dessa bilder… Haha! Vi skulle verkligen inte somna innan middagen men Lisa la sig ner och det såg så skönt ut, så jag skulle bara “prova” och totaldeckade såklart. ;-) Var snabb med att byta om iallafall! Trodde det skulle vara varmt med de här kläderna, men dom har så mycket AC här på alla ställen så jag var den enda som inte frös. Har verkligen börjat gilla jeans senaste tiden, tycker det är extra snyggt med beiga toner till. Idag blir det träningskläder på all the way, ska fota massor här så ni får se vad vi gör på dagarna. Ha en fin kväll, massa pussar!

//My dinner look from last night, woke up around 15 minutes before these pictures… Haha! We said that we for sure shouldn’t fall asleep before dinner but Lisa placed her self in the bed and it looked so comfy, so I just wanted to “try” and then fell asleep of course. ;-) Was quick when it came to changing clothes anyway! Thought this outfit would be warm to wear, but they really like their AC here in all the places so I was the only one who wasn’t cold. Really starting to like denim lately, think it looks extra good with beige tones with it. Today it’s workout clothes all the way, will shoot lots of pictures so you can see what we’re doing here. Have a great night, lots of love!

28 reaktioner på “BEIGE TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.