PHOTO TIPS

Some tips about how I use my camera when taking outfit pictures!

Lite mer kamera-tips kommer här! :D Det är det ni frågar om mest, och nu när jag samarbetar med Nikon så ville jag göra en liten film till er. Lättare att förklara så ibland. :-) Lite om vilka inställningar jag har och hur jag tänker. Ni är även många som frågar om kameratävlingen, vinnaren är redan dragen och Katarina (som vann) har redan fått sin kamera. TACK för alla grymma bidrag, som sagt så önskar jag med hela mitt hjärta att jag kunde ge er en kamera var… Ni förtjänar det allihopa! Får flörta med Nikon så kanske vi kan ha liknande tävlingar igen, märker att ni uppskattar det. Hoppas ni gillar filmen, puss och kärlek! <3

//Some more camera tips! :D It’s the one thing you ask about the most, and now when I’m collaborating with Nikon I wanted to make a short movie for you guys. Easier to explain that way sometimes. :-) Unfortunately I did it in Swedish but we added some text in english. It’s about what settings I use and how I think. A lot of you have been asking about the camera competition, the winner is already chosen and Katarina (the winner) got her camera already. THANKS for all your great motivations, as I’ve said before I wish from the bottom of my heart that I could give a camera to each and everyone of you… You deserve it all of you! Have to flirt with Nikon and maybe we can have similar competitions again, I can tell you appreciate it. Hope you like the video, kisses and love! <3

10 reaktioner på “PHOTO TIPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.