SEND LOVE

janni-deler-sunset-loveDSC04540 copy

Can’t believe what’s going on in the world… Now we need to help!

God morgon! Gissar att ingen har missat vad som händer i världen just nu, jag har följt allt slaviskt sen jag såg bilden på lilla Alan som hittades uppspolad död på stranden. Kollar alltid nyheterna och nyhetsmorgon och mår riktigt dåligt över att det här kan hända idag. Vi måste hjälpa till, allihopa. <3 Alla kanske inte kan skänka pengar, men då kan man skänka kläder, skor eller det man känner att man kan ge. Jag brukar inte ta upp sånt här i bloggen men nu känner jag att jag når ut till så pass många så jag hoppas att ni är några som också vill hjälpa till! Hoppa över godispåsen eller middagen ute ikväll och lägg de pengarna på några som verkligen behöver det just nu. HÄR står en hel del olika ställen där du kan skänka! Kenza har även startat en egen insamling (bra initiativ fina!) och den kommer ni till HÄR! Ha en fin dag och tänk lite extra idag <3

//Good morning! I guess no one missed what is actually going on in the world right now, I’ve been following it all since I saw the picture of little Alan who was found dead on the beach. I always watch the news and morning news and feel really bad that this can actually happen today. We need to help, all of us. <3 Everyone might not be able to give money, but then you can give clothes, shoes or whatever you feel that you can give. I usually don’t talk about things like this on my blog but now I just feel that I reach out to so many people so I hope that some of you can help! Skip the candy or the dinner out tonight and spend that money on some people that really needs it right now. HERE’s a few different places where you can donate! Kenza also started her own fundraising (great initiativ lovely!) and you’ll get to it HERE! Have a nice day and think a little bit extra today <3

25 reaktioner på “SEND LOVE”

 • A says:

  Han hette Alan.

 • Marika says:

  Åh vad fint av dig Janni, jag skänker direkt! Älskar när ni stora profiler gör sånt här, lyfter viktiga frågor. <3 Även om jag älskar den positiva känslan du alltid har på din blogg, så gör det mig glad att se när du lyfter detta. Puss på dig!

 • Jossan says:

  Skänker direkt, bra att du tar upp detta! Kram!

 • So good of you that you post this on your blog <3

 • Camilla Christensen says:

  Du kunne begynde med at sænke dit eget forbrug og indskrænke dine flyrejser og donere de penge. Mange af dine følger har sikkert gjort det for længst. Lige der var du lidt for langsom, men på moden er du først. Det er jo det vigtigste… Denne post var lidt for selvfed efter min smag. Ellers god blog.

  • janni says:

   Hej Camilla. Tråkigt att du ser det så, det är väl bättre att jag lägger upp det över huvudtaget än att inte göra det alls? Och hur mycket jag donerar har du ingen aning om, visst? Jag måste fortfarande kunna leva mitt liv som jag vill vilket inkluderar resor, kan inte låta det stanna av utan jag får hjälpa till på de sätt jag kan. Jag har inte sagt att mode är det viktigaste, det var du som sa, men eftersom jag driver en livsstil/mode-blogg så är det fokus i min blogg. Kram!

 • ISA says:

  så fint och bra att så många uppmärksammar detta nu. Viktigt <3

 • Caroline says:

  Hej janni!! Har nu skänkt pengar via kenzas insamling, har du skänkt via henne också?:)

  • janni says:

   Har inte skänkt via den ännu utan skickat till andra organisationer, ska lägga in en slant där också! Hoppas hon når målet!! Fint gjort av dig söta, stor kram! <3

 • Claes Magnusson says:

  Det är av skäl som det här som jag har hoppats att du skulle kunna påverka Jons val av bil. Var tror du oljepengarna går till? Enligt US State Department går en avsevärd del av alla oljepengar till Islamiska staten (+Al-Qaeda, Boko Haram, Al-Shabab, med flera). Och då har jag inte ens nämnt Man-Made Global warming…

  Doesn’t it make you feel like a mob wife?

  • janni says:

   Hans bilar och hans val kan jag tyvärr inte styra över, det är upp till honom så där få du snacka med honom. Jag kan försöka och har försökt, så vi får se! :-)

 • Liam says:

  Wow! Thank you for being a person with a heart. My cousin on her blog could care less about the world and only cares about herself.

 • Paula says:

  Förstår er bloggares kärlek till extremt dyra handväskor och dyl., men istället för att köpa en väska som kostar mer än de flestas månadslön i din och min ålder kan du inte skänka de pengarna till något fruktansvärt hemskt som det här – eller djur, eller plantering av fler träd – istället nästa gång du överväger köpa en ny dyr handväska??

  • janni says:

   Hej söta! Förstår din tanke, absolut, men det är inget som säger att man inte kan göra båda. Jag jobbar hårt för att kunna unna mig vissa saker, det utesluter inte det andra. Kram!

 • Sofia says:

  Detta är så viktigt!!! Och det är så fint att se människor sluter samman och vill hjälpa till. Alla kan vi göra något :)

 • jenny says:

  Vet det är så hemskt :( får gråten i halsen bara jag tänker på det :( bra att du uppmärksammar detta, det är så viktigt!
  Kram!

 • Mamma says:

  Bra Janni! Du har ett stort varmt hjärta och jag är så glad att du finns… <3 Jag vet också att du skänker och hjälper till med mycket mer än många andra, så njut av dina fina väskor och skor. Jag älskar dig min underbara dotter. puss o kram <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.