GREEN BOMBER

janni-deler-green-bomber-bymalinasDSC_1247-Redigera
janni-deler-green-bomber-bymalinasDSC_1270
janni-deler-green-bomber-bymalinasDSC_1272

By Malinas jacket/ Make Way top and skirt/ Chanel bag/ Giuseppe Zanotti shoes

En halv look jag glömt bort att jag hade, vi fotade av den i Monaco när vi skulle in på den där trädgårdsrestaurangen. Fick fota med kamerablixten dock eftersom det var så mörkt. Älskar jackan iallafall, speciellt tillsammans med väskan… Blå är fortfarande min favorit, börjar däremot tycka det är kul med lite andra färger också. Haha! Klara var här en sväng ikväll och köpte med sig indisk mat, mysigt att hänga med min tjej igen. <3 Saknar dock Jon hysteriskt mycket nu, man vet aldrig när det kommer en dos av det men ikväll är en sån kväll. Suck! Anyway, ska gå och lägga mig snart så jag är pigg till morgonträningen. Ska vara med på Odenplan fightgyms bootcamp den här veckan som kommer, missar ju tyvärr resten men en vecka är bättre än inget. :-) Puss på er, ha en skön kväll!

//Half a look that I forgot I had, we shot it in Monaco when we were going to that garden restaurant. Had to use my camera flash since it was so dark out. Love this jacket, especially together with this bag… Blue is still my favorite color, but I’m starting to think it’s pretty fun to play around with other colors too. Haha! Klara was here for a while tonight and brought indian food, cozy to hang out with my girl again. <3 I miss Jon like crazy though, you never know when it comes a wave of it but tonight is one of those nights. Blaah! Anyway, will go to sleep soon so I’m energised for the morning workout. Joining Odenplan fightgym and their bootcamp this upcoming week, I’ll miss the rest of it but one week is better than no week. :-) Hugs babes, have a great night!

10 reaktioner på “GREEN BOMBER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.