TIED SHIRT

janni-deler-tied-shirtDSC_4273-Redigera
janni-deler-tied-shirtDSC_4240-Redigera
janni-deler-tied-shirtDSC_4260-Redigera
janni-deler-tied-shirtDSC_4283-Redigera
janni-deler-tied-shirtDSC_4274-Redigera
janni-deler-tied-shirtDSC_4287-Redigera
janni-deler-tied-shirtDSC_4204-Redigera

Schott jacket (similar here!) -adlink/ Lindex top/ Imso shirt/ Gina Tricot jeans/ Céline bag/ Isabel Marant shoes 

Gårdagens sköna look kommer här, behövde inte jackan så mycket så den fick bara vara med på en bild. ;-) Varit härligt idag med men lite kallare. Haft en riktigt bra dag där jag fått massa gjort, har i princip lagt fram allt jag ska packa med mig så det gör det skönt inför resan. Nu hänger jag med min syster och bebis, alltså det är så mysigt med en liten tjej här brevid. Även om hon mest sover, äter och skriker när hon vill äta. Typ! ;-) Jag tvingar henne att mysa med mig också. Ska snart käka lite middag och bara ha en lung kväll, får passa på att umgås nu innan jag drar… Puss på er hjärtan! <3

//Yesterday’s comfy look, didn’t need the jacket that much so I only wore it in one picture. ;-) Been a nice day today too but a bit colder. Had a really good day with lots of things done, I’ve almost packed all my things I’m bringing to the trip so it makes it feel a bit better. Now I’m hanging out with my sister and baby, oh it’s so cozy to have a little girl next to me. Even if she mostly sleeps, eats and screams when she wants to eat more. Kinda! ;-) I force here to cuddle with me a bit too. Will soon have some dinner and just a chill night, have to take my chance now before I leave… Hugs loves! <3

12 reaktioner på “TIED SHIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.