FORT BOYARD – TONIGHT

DSC1124
DSC1112
DSC1116

Don’t miss tonights tv-show, it’s our episode live!

Good morgon! Precis hemkommen från morgonträningen, herregud idag var det inte ett lugnt pass om jag säger så… Men skönt att göra innan den långa flygningen ikväll! Nu ska jag packa ner allt så håll tummarna för att det får plats i väskan, haha! Ikväll hörni, då måste ni kolla på 4an klockan 20.00 (ni kan se det HÄR! då), det är Fångarna på fortet och programmet vi är med i!!! Hur kul!? Jag kommer ju missa det då jag sitter på flyget till New York då och hoppas verkligen jag kan kolla tv4Play när jag kommer fram… Vet inte om det funkar från USA men hoppas! ;-) Annars får ni berätta för mig här i kommentarerna hur jag sköter mig, det kommer vara ett spännande program. Hehe! Hörs innan jag åker, puss och kärlek! <3

//Goood morning! Just got back from the morning workout, oh my it was not a chill one today if I put it that way… But nice to do it before the long flight tonight! Now I have to pack all my stuff in my bag so fingers crossed it will fit, haha! Tonight guys, you have to watch the swedish TV-show from Fort Boyard at 20.00 CET (you can see it HERE! then), it’s the episode we’re in!!! How fun!? I will miss it though since I’m on the plane to New York and I really hope I can watch Tv4Play when I arrive… Don’t know if it works in the US but I hope it will! ;-) Other wise you have to tell me here in the comment field how I’m doing, it will be an interesting episode. Hehe! Talk before I fly, kisses and love! <3

19 reaktioner på “FORT BOYARD – TONIGHT”

 • julia says:

  Som jag längtat!! :D ska bli så kul och se :*

 • Johanna says:

  Guuuuud va kul!!!!! Längtar as mycket! Sätter alarm på klockan 20.00…!! ???

 • Elin says:

  Grymt härliga bilder! :D Spännande att se på TV, kramar!

 • MAIKEN says:

  Ååååå så kult! :D

  Love,

  maikenar.wordpress.com

 • ISA says:

  haha åh jag som inte har en TV! men så grymt att vara med där, drömmen som kiddo ju ;)

 • Danella says:

  Hello Janni!! I can’t wait to watch this episode of you two :)! I can try with vpn ‘Hola!’ to watch in us…that’s how I watch Swedish programs out of Sweden :)
  Kram kram

 • Lovisa says:

  Hej! Jag tror inte tv4 play funkar i USA. Jag bodde där i två år (precis flyttat hem), men det funkar om du går in via hola. Googa bara hola och ladda ner helt gratis så söker du på tv4 play via hola i din webbläsare så funkar det. Jätte smidigt och bra! :D

 • jenny says:

  Ska lätt kolla! :)

 • Maria says:

  Ni är grymma! Jag skrattade väldigt mycket, högt och länge åt Salem när han höll på att fastna i cellen med sin dräkt! ?
  Hejar på er!!

 • Frida says:

  Skratta så jag grät åt Salem!! Du o Jon är så härliga oxå :)
  Kram på dig Janni!

 • Sofia says:

  Skulle inte du kunna göra en new york guide, ska dit för första gången snart och skulle jätte gärna vilja ha tips. Du är grym, puss!

 • angelica says:

  Haha, vilket team ni var! Nassim var ju för rolig också haha. Tycker ni alla var superduktiga :)

 • Emelie says:

  Inte skrattat såhär mycket på länge, ett skratt förlänger livet verkligen! Grym blogg :D

 • Sara says:

  Ni var så härliga! Älskar när du kommer ut från fängelset å bara “hej hej hehe” till den läskiga mannen. Haha så gullig!

 • antonia says:

  hahaha i just watched it. it couldnt watch it on tv4play for some reason so i had to see the single segments on the main tv4 homepage. you all were amazing. you had some bad luck though hahaha first the laser and then you were soooo fast and good and in the end the key was tangled :) the one challenge with Nassim was soo funny love how marie coulnt stop laughing. i have to say that you looked even more beautiful in tv then you anyways always look on all the photos you share with us. you are such a beauty and jon looked good as well on camera. loved it <3

  • janni says:

   Hahaha, I’m glad you liked it! :D Naaw, you’re always the nicest to me! Biggest hug <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.