TOUCHDOWN NEW YORK

janni-deler-DSC_2255-2
janni-deler-new-yorkDSC_2151
janni-deler-le-pain-qoutiden5F4A9794

Some snaps from my last trip to New York, now it’s summer here!

Halloj på er! Mitt blogginlägg jag hade fixat till er bestämde sig för att inte publiceras och jag märkte det nu när jag kom fram, vet inte alls vad som hände… Men nu är jag i New York!! :D Allt gick super och resan var smidig. Här är lite bilder från senast jag var här, då var det vinter och snöstorm och nu är det varmt och härligt! Kom fram för några timmar sedan och jag har jobbat undan lite och kollat fångarna på fortet, kul det var att se! :D Var ni några som kollade? Vad tyckte ni? Nu är klockan lite över 12 på natten så dags för mig att ta en dusch och sova några timmar. Känns riktigt härligt att vara här, vi bor på ett supermysigt boutique-hotell. Ska fota lite imorgon så ni får se! Puss på er <3

//Hey guys! My post that I made for you decided to not be published and I noticed now when I arrived, don’t know what happened… But now I’m in New York!! :D Everything went great and the trip was smooth. Here’s a few pics from my last trip here, it was winter time and snow storm and now it’s warm and great! Arrived a few hours ago and I’ve been getting some work done and watched the episode from Fort Boyard, it was so fun to watch! :D Anyone of you who saw it? What did you think? It’s a bit over 12 at night here so it’s time for a shower and then some sleep for a few hours. Feels really good to be here, we stay at a super cozy boutique hotel. Will take some pictures tomorrow so you can see! Hugs babes <3

12 reaktioner på “TOUCHDOWN NEW YORK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.