Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:00 | September 15, 2015

ACAI SMOOTHIES

janni-deler-acai-smoothiesDSC_5419 janni-deler-acai-smoothiesDSC_5442 janni-deler-acai-smoothiesDSC_5447 janni-deler-acai-smoothiesDSC_5449

Acai-smoothies for snack, yum!

God morgon! Ni vet ju att jag är svag för smoothies och vi hittade ett smoothie-ställe precis vid vårt hotell som vi helt missat. Vi tog en varsin acai-smoothie med lite olika ingredienser, det behövdes sådär på eftermiddagen… Noll energi under hela dagen så det gav mig lite extra inför sista visningen. :-) Nu har jag några helt fria dagar här så det ska bli skönt att bara strosa runt och inte stressa till olika saker. Ta det som det kommer helt enkelt! Ni är några som frågat vem jag är här med och Sanna som jobbar med Moroccanoil i Sverige är här också. :-) Vi har hängt ihop och haft superkul, nu ska vi dela på oss och det känns lite sorgligt. Haft några grymma dagar! Kommer äntligen ha tid att gå igenom massa bilder nu så var beredda på NYFW-bilder. Puss!

//Good morning! As you know I love smoothies and we found a smoothie-place right by our hotel that we haven’t seen before. We had acai-smoothies with different ingredients, very needed in the afternoon… Zero energy during the day so that gave me that extra energy for the last show. :-) Now I have a few days with no plans here so it’ll be nice to just walk around and don’t have to stress to get somewhere. Just go with the flow! Some of you have asked who I’m here with and it’s Sanna who works with Moroccanoil in Sweden. :-) We’ve been hanging out and had lots of fun, now it’s time to split up and it feels a bit sad. Had some great days together! Will finally have time to go trough all the pictures now so be prepared for some NYFW-pics. Hugs!


20 kommentarer21 kommentarer om “ACAI SMOOTHIES”

  Please do a tutorial of how you do your hair!! I love it! Up and just down! Xxxx :)

  Reply

  Hej!
  Jag var med och tävlade om att vinna en kamera i din fototävling och undrar om ni har valt en vinnare?
  Tycker att jag har haft koll på din blogg och inte sett något om en vinnare, men jag kan ha missat det :)

  Reply

  men gud, kan man gå sådär lättklädd i NYC!?? trodde det var samma väder som sverige typ, fuuusk ;)

  Reply

  Jaa, det är full sommar typ haha! Lite kallare på kvällarna bara. :-) Kram!

  Reply

  I saw this picture in your instagram! Loved it and had to come and check your blog as well! Such a lovely pictures you have here!xx

  Reply

  Kolla in rooftop-baren 230 fifth! Ligger något block under Empire State. Stans bästa rooftop, googla bilder!
  /Sofia

  Reply

  Tack söta, ska se om jag hinner! :-) Kram!

  Reply

  Where’s that skirt from? I’m in love with your outfit.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här