ACAI SMOOTHIES

janni-deler-acai-smoothiesDSC_5419
janni-deler-acai-smoothiesDSC_5442
janni-deler-acai-smoothiesDSC_5447
janni-deler-acai-smoothiesDSC_5449

Acai-smoothies for snack, yum!

God morgon! Ni vet ju att jag är svag för smoothies och vi hittade ett smoothie-ställe precis vid vårt hotell som vi helt missat. Vi tog en varsin acai-smoothie med lite olika ingredienser, det behövdes sådär på eftermiddagen… Noll energi under hela dagen så det gav mig lite extra inför sista visningen. :-) Nu har jag några helt fria dagar här så det ska bli skönt att bara strosa runt och inte stressa till olika saker. Ta det som det kommer helt enkelt! Ni är några som frågat vem jag är här med och Sanna som jobbar med Moroccanoil i Sverige är här också. :-) Vi har hängt ihop och haft superkul, nu ska vi dela på oss och det känns lite sorgligt. Haft några grymma dagar! Kommer äntligen ha tid att gå igenom massa bilder nu så var beredda på NYFW-bilder. Puss!

//Good morning! As you know I love smoothies and we found a smoothie-place right by our hotel that we haven’t seen before. We had acai-smoothies with different ingredients, very needed in the afternoon… Zero energy during the day so that gave me that extra energy for the last show. :-) Now I have a few days with no plans here so it’ll be nice to just walk around and don’t have to stress to get somewhere. Just go with the flow! Some of you have asked who I’m here with and it’s Sanna who works with Moroccanoil in Sweden. :-) We’ve been hanging out and had lots of fun, now it’s time to split up and it feels a bit sad. Had some great days together! Will finally have time to go trough all the pictures now so be prepared for some NYFW-pics. Hugs!

21 reaktioner på “ACAI SMOOTHIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.