NYFW

janni-deler-nyfwDSC_4672
janni-deler-nyfwDSC_4678
janni-deler-nyfwDSC_4706
janni-deler-nyfwDSC_4719
janni-deler-nyfwDSC_4716
janni-deler-nyfwDSC_4732
janni-deler-nyfwDSC_4733
janni-deler-nyfwDSC_4726
janni-deler-nyfwDSC_4778
janni-deler-nyfwDSC_4750
janni-deler-nyfwDSC_4766

Been a few hectic but very inspiring days!

God morgon! Nu är det slut på fashion week för mig, nu ska jag njuta av New York innan det är dags att flyga vidare till LA för några dagar. :-) Har varit superkul och intressant att se New York fashion week, helt annat än Stockholm tycker jag. Har fått gå backstage på en del visningar med Moroccanoil som har stylat showerna. Första kvällen var jag på Monique Lhuillier, klänningarna var magiska… Den vita med massa bling på hade varit perfekt för mig! ;-) Mycket färg på den visningen så det gillade jag. Kul att se hur dom stylar olika shower från backstage, det är så mycket som händer där bakom. Jag såg modellerna bli sminkade samtidigt som någon fixade håret och en annan fixade nagellack. Tyckte nästan lite synd om dom, haha! Stort tack till Moroccanoil för roliga dagar. <3 Puss hjärtan, hörs när jag vaknar!

//Good morning! Now fashion week is over for me, time to enjoy New York before it’s time to fly over to LA for a few days. :-) It’s been so much fun to see New York fashion week, completely different compared to Stockholm in my opinion. I’ve gotten to go backstage to a few shows with Moroccanoil that styled them. First night I went to the Monique Lhuillier, the dresses were magical… The white one with bling on it should’ve been perfect for me! ;-) Lots of colors in that show so I liked that. Fun to see how they style every show so differently backstage, a lot going on back there. I saw some models getting make up done at the same time as someone did their hair and another one did nails. Almost felt bad for them, haha! A huge thanks to Moroccanoil for a couple of great days. <3 Hugs loves, talk to you when I wake up next time!

12 reaktioner på “NYFW”

 • Emma says:

  Skulle inte du kunna göra ett inlägg med bilder från när du var yngre? Tänkte att det kunde vara en rolig idé :D

 • Elena says:

  Oh my god I’m so jealous! Just would give everything to be there too! The photos are so stunning! They’re looking as they would be from sooo a different dream world!! The Dresses are amazing,the People is amazing.. Big LOVE to the New York Fashion Week!!!
  XO Elena
  _______________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

 • ida says:

  Hej Janni! I need your help!!! Jag ska på 2 fester fre och lördag och har köpt ett par nya over-knee boots, men jag har noll ide hur jag ska styla dom. Snälla kan du inte komma med lite förslag hur du skulle stylat upp dessa boots om du skulle partaja till helgen? http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/skor/festskor/nly-shoes-427/platform-over-knee-boot-429219-14/

  • janni says:

   Oj, hur som helst!!! Älskar såna skor… Korta klänningar, shorts och topp, kjol, jeans… Ja allt helt enkelt! ;-) Haha, kram!

 • Sandra Jawad says:

  Hej Janni!
  Hoppas det är bra med dig :) Och wow vad kul ni verkar ha det i New York! Vill också :D Hade tänkt att fråga lite frågor som jag hoppas att du kan svara på även fast du har fullt upp. Först är det så att jag och en av mina närmaste vänner åker till London på höstlovet och eftersom du har bott där så undrar jag vad du har för tips? Vi är ju bara 17 så vi kan ju inte gå ut och festa. Men vart bästa shopping finns, musikaler, har läst att det finns bubblebads bio och vi är sugna på lite sådna crazy stuff typ :D Skulle verkligen vara jättekul om du kunde göra en London guide!!
  Sedan undrar jag även ifall du tar emot praktikanter? Om du är intresserad, har frågor eller annan information så kan du väl skicka iväg ett mail till [email protected]
  Tack igen för det jobb du gör, helt fantastiskt! Kram :)

  • janni says:

   Hej söta! Har inte varit där på ett tag så får göra det när jag åker dit nästa gång, googla “janni london” så borde det komma upp lite saker iallafall! :-) Åh, jag önskar jag kunde det men eftersom jag aldrig är hemma så blir det nog svårt. Svarar på ditt mail! Kram <3

 • Maria Jensen says:

  Where is your black blouse from? Third picture from top :-)

  • janni says:

   A dress from Nelly, did an outfit post with that look so scroll back a bit and you’ll see the link to it! :-) Hugs! <3

 • Victoria says:

  Åh vad roligt!

 • ISA says:

  verkar vara sånt jäkla härligt kaos backstage ;) kul att få uppleva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.