MALIBU

janni-deler-malibuDSC_6020
janni-deler-malibuDSC_6097-Redigera
janni-deler-malibuDSC_6026
janni-deler-malibuDSC_6044
janni-deler-malibuDSC_6025
janni-deler-malibuDSC_6054

Exploring LA, went to the sand dunes in Malibu!

Hur fint är det här stället? Michaela jobbar ju som fotograf så hon hade en plåtning, jag hängde med såklart och kollade. Vi åkte till ett så vackert ställe och stannade mitt i vägen. Tanken var att vi skulle gå upp för sandberget… Det var svinvarmt i sanden så jag vände halvvägs springande tillbaka till bilen, haha! När dom var klara hoppade vi i vattnet, önskar jag tog någon bild på det. Det var ganska höga vågor så vi sprang ut i vattnet när det var lugnt, det var ju bara det att de stora vågorna kom när vi låg där ute. Ta sig upp igen var inte det lättaste, jag klarade mig bra men Michaela blev uppsköljd och gled på sanden/stenarna. Det gick bra som tur var, men ett äventyr blev det. ;-) Riktigt skönt i vattnet iallafall! Hoppas ni får en skön dag så hörs vi snart, puss!

//How beautiful is this place? Michaela works as a photographer so she had a photoshoot, I joined her of course to watch. We went to this beautiful place and stopped on the side of the road. We were planning to walk up the sand dunes… It was so hot in the sand so half way up I turned and ran to the car, haha! When they were done we jumped in the water, wish I took a picture of it. The waves were pretty high so we ran out when it was calm, it was just that the big waves came back when we were in there. To get up again wasn’t the easiest, I made it but Michaela got washed up and scratched on the sand/rocks. It went okey luckily, but it was an adventure. ;-) The water was really nice anyway! Hope you guys have a great day and I’ll talk to you soon, hugs!

17 reaktioner på “MALIBU”

Leave a Reply

Your email address will not be published.