TOUGH IS BEAUTIFUL PT.2

5F4A9237
5F4A9425
5F4A9423
5F4A9456
5F4A9434

Jacket (here!)/ Sports bra (here!)/ Shorts (here!)/ Socks (here!)/ Shoes (here!)   – all from Reebok

Här kommer min andra look för Reebok, älskar färgerna! Det är alltid roligare att träna när man har lite färg på sig. ;-) Det var även det här jag körde Spartan Race i, så jag kan lova er att i den här looken klarar ni av allt haha! Rami plåtade dock detta dagen innan, om ni vill se efterbilderna så kan ni kolla bak i arkivet. Kläderna blev gaaanska smutsiga! Tränade igår innan vi flög och det var så otroligt skönt, känner av i benen idag kan jag ju lugnt säga. Här kommer det nog bli mest surfträning, man blir så grymt trött i kroppen av det. På ett skönt sätt! Nu ska vi iväg och surfa, hörs imorgon! <3

//Here’s my second look for Reebok, love the colors! It’s always more fun to workout when you have some color on. ;-) It was also this I did Spartan Race in, so I can promise you that in this look you can do anything haha! Rami shot this the day before though, if you want to see the after pics you can look back in my archive. The clothes got preeetty dirty! Did a workout yesterday before the flight and it was so nice, can feel my legs pretty much today if I put it that way. Here I think we’re mostly doing surf training, you get so tired in your body when you do that. In a good way! Time to go out surfing, talk tomorrow! <3

6 reaktioner på “TOUGH IS BEAUTIFUL PT.2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.