SURF SESSION

Got some surfing done, scary but super fun!

God morgon! Äntligen fått till lite surf här, senaste dagarna har det dock varit alldeles för höga och busiga vågor så då har jag inte vågat (hehe) mig ut. En kväll drog vi fyra ut för en liten solnedgångs-surf, så vackert och härligt att ligga ute på brädan och guppa när solen går ner. :-) Låg och guppade gjorde jag inte så länge däremot, haha! Jag kämpade för mitt liv emellanåt i vågorna, tycker det är lite läskigt faktiskt. Vill lära mig så jag blir bättre, tror att det är bra att bara ligga där ute och lära känna vattnet. Efter några fångade vågor och några fail så var vi trötta, så då satte vi oss vid strandkanten och andades ut och kollade solnedgång. Det här stället är bara för underbart för sitt eget bästa! Ha en grym start på veckan, PUSS <3

//Good morning! Finally got some surf here, the last couple of days the waves been way too high and playful so I haven’t had the courage to go out. One night the four of us went out for a sunset-surf, so beautiful and nice to be out on the board and chill in the water when the sun sets. :-) I didn’t chill that much though, haha! I fought for my life sometimes in between the waves, think it’s a bit scary actually. Want to learn so I get better, think it’s good to just be out there and get to know the water. After a few successful waves and some fail ones we were tired, so we sat on the beach by the water and watched the sun go down. This place is just too good to be true! Have a great start of the week, HUGS <3

16 reaktioner på “SURF SESSION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.