Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:39 | September 29, 2015

UNDER WATER WORKOUT

Workout under water, carrying rocks!

En annorlunda workout vi gjorde för några dagar sedan, under vattnet! ;-) Jon hade sett det någonstans och jag har för mig att jag sett det på några surffilmer, ska tydligen vara bra träning och jag gissar att det är bra för att lära sig hålla andan. Jag får uppenbarligen ganska lätt panik när jag inte kan andas så jag drog mest stenen som ni ser… Haha! Snabbt efter vill jag upp och ta luft, vet inte vad jag är rädd för men vill inte få en stor kallsup igen. Nu har vi slappat ordentligt i två dagar vilket har varit superskönt, jag googlade runt lite och hittade ett vattenfall som ska ligga nära oss där vi bor. Så – det får bli en utflykt! Ha en fin dag, puss <3

//A different workout we did a few days ago, under water! ;-) Jon saw it somewhere and I think I’ve seen it in surf movies, it’s good training and I guess it’s good to practice how to hold your breath. Apparently I easily get panicked when I can’t breathe so I mostly dragged the rock forward as you can see… Haha! I want to go up quickly for air, don’t really know what I’m afraid of but I don’t want to have another huge gulp of water again. Now we’ve been taking it mega chill for two days which has been super nice, I googled around a lot and found a water fall that’s pretty close to where we stay. So – that’s an upcoming adventure! Have a lovely day, hugs <3


12 kommentarer12 kommentarer om “UNDER WATER WORKOUT”

  Ett tips på en häftig & fin hajk är olomana three hike, med 3 peaks & så kan ni kika in stairway to heaven! Sjukt häftigt. Lanikai beach är en väldigt mysig strand förövrigt Kram!

  Reply

  haha men gud vad ni är påhittiga. men bra ju, ska ju variera träningen ;)

  Reply

  Hej Janni! Hoppas du har tid att svara på min frågoa! Undrar vad du har använt för vidvinkel objektiv till vissa av dina bilder? Älskar dom! Kramar!

  Reply

  Jag har ett 20mm f1,8 som jag brukar använda! :-) Tack!! Stor kram <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här