UNDER WATER WORKOUT

Workout under water, carrying rocks!

En annorlunda workout vi gjorde för några dagar sedan, under vattnet! ;-) Jon hade sett det någonstans och jag har för mig att jag sett det på några surffilmer, ska tydligen vara bra träning och jag gissar att det är bra för att lära sig hålla andan. Jag får uppenbarligen ganska lätt panik när jag inte kan andas så jag drog mest stenen som ni ser… Haha! Snabbt efter vill jag upp och ta luft, vet inte vad jag är rädd för men vill inte få en stor kallsup igen. Nu har vi slappat ordentligt i två dagar vilket har varit superskönt, jag googlade runt lite och hittade ett vattenfall som ska ligga nära oss där vi bor. Så – det får bli en utflykt! Ha en fin dag, puss <3

//A different workout we did a few days ago, under water! ;-) Jon saw it somewhere and I think I’ve seen it in surf movies, it’s good training and I guess it’s good to practice how to hold your breath. Apparently I easily get panicked when I can’t breathe so I mostly dragged the rock forward as you can see… Haha! I want to go up quickly for air, don’t really know what I’m afraid of but I don’t want to have another huge gulp of water again. Now we’ve been taking it mega chill for two days which has been super nice, I googled around a lot and found a water fall that’s pretty close to where we stay. So – that’s an upcoming adventure! Have a lovely day, hugs <3

12 reaktioner på “UNDER WATER WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.