SUP SQUATCH

Crazy fun on this mega surfboard, catching waves in full speed!

Det här var det vi gjorde sista kvällen, åkte SUP squatch! Visst ser det ut som en mega surfbräda bara? Det var en galen känsla att åka på den. Lite scary när vi först hoppade ut i vattnet, men på något konstigt sätt kändes det safe. Jamie som var med är ju ganska duktig på att surfa (hehe) så kan ha berott på det! Vi satt tre pers på varsin sida och paddlade och Jamie låg längst bak och styrde samt sa till hur vi skulle svänga eller öka. Otroligt roligt! Första vågen fångade vi utan problem så trodde det skulle vara hur lugnt som helst, våg nummer två fick vi prova på hur det kändes att krascha. Det var lugnt så länge man skyddade huvudet! ;-) Måste sett sjukt ut när vi kom åkandes på den här i världens fart, folk låg ju och surfade på vanliga surfbrädor. Otroligt kul sätt att avsluta en fantastisk resa! Nu sitter vi på flygplatsen och ska snart boarda mot LA, ska försöka sova hela resan så man vaknar upp pigg i LA. Hörs där, puss! <3

//This was what we did our last night, went on a SUP squatch! It looks like a mega surfboard, right? It was a crazy feeling to go on that one. A bit scary when we first jumped out on it in the water, but in some weird way it felt safe. Jamie who was with us is a pretty good surfer (hehe) so maybe that’s why! We sat three people on each side and paddled and Jamie was in the back steering it and telling us how to do. So much fun! We caught the first wave without a problem so I though it would be super chill, wave number two got us and we got to feel how it was to crash. It was fine as long as you protected your head! ;-) Must have looked insane when we came in full speed on this one, people were out surfing on normal boards. Fantastic way to end a great trip! Now we’re sitting at the airport and will soon board our flight to LA, will try to sleep the entire trip so I’m energised tomorrow. Talk to you there, hugs! <3

12 reaktioner på “SUP SQUATCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.