HIKE

janni-deler-hikeDSC00360
janni-deler-hikeDSC00393
janni-deler-hikeDSC03326
janni-deler-hikeDSC00385
janni-deler-hikeDSC03358
janni-deler-hikeDSC03343
janni-deler-hikeDSC00368

Hiking and peace-ing in LA.

Jag älskar att gå på hike, tycker det är skönt och fint på samma gång. :-) Vi gick med hundarna och var redo för en megahike, hade laddat med frukost och kaffe. Vi började gå och när vi kommit halvvägs så står en “polis” eller vad han var och sa att hundarna inte fick gå där. Taskigt va? Tyckte det var konstigt att vi fick gå men inte hundarna. Vi kunde ju såklart inte lämna dom där i värmen så vi alla vände och åkte och käkade lunch istället. Fick en härlig promenad iallafall! Tror nog inte jag förstått hur vädret är hemma än, jag har ju vant mig vid det här nu. ;-) Vi har precis druckit superkaffet jag berättade om igår, nu är det dags för lite surf! Puss hjärtan! <3

//I love to go on hikes, think it’s so nice and beautiful at the same time. :-) We walked with the dogs and were ready for a mega hike, had breakfast and coffee before to be ready. We started to walk and when we got halfway through there was a “cop” or whatever he was that said the dogs couldn’t walk there. How mean? Thought it was weird that we could walk there but not the dogs. Of course we couldn’t leave them there in the heat so we went back and had lunch instead. At least we got a nice walk! Don’t think I understand how the weather is at home yet, I’m getting used to this now. ;-) We just had the super coffee I told you about yesterday, and now it’s time for some surf! Hugs loves! <3

11 reaktioner på “HIKE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.