GIRLS IN BERLIN

berlin_1

Me, Lisa, Angie and Elsa!<3 Photo borrowed from Angie!

Här är gänget, vi som är här och spelar in. Härligaste gruppen ever! Så glad över att åka med dom här härliga brudarna. <3 Vi alla är olika men ändå så lika, tror ni kommer se det på tv. :-) Har fått sjukt mycket frågor om min jacka jag hade på mig första dagen, tänkte plåta en outfit med den men har helt glömt bort haha! Den är iallafall från River Island och ni hittar den här! Det är otroligt kallt här borta, jag fick en chock som har varit i solen senaste veckorna. Nu är det bara förbereda sig för vinter helt enkelt! ;-) Hörs ikväll, PUSS!

//Here’s the team, we’re here shooting the TV-show. The best group ever! So glad to be here with these amazing ladies. <3 We’re all different but still alike, think you’ll see that on tv. :-) I’ve gotten so many questions about the jacket I wore the first day, I’d planned to shoot an outfit with it but I totally forgot haha Anyway, it’s from River Island and you’ll find it here! It’s so cold over here, I got chocked since I’ve been in the sun the last couple of weeks. Now it’s just to prepare for winter! ;-) Talk tonight, HUGS!

11 reaktioner på “GIRLS IN BERLIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.