LACE AND SHADES

jannideler-forloveandlemons-5
jannideler-forloveandlemons-lace-6
jannideler-forloveandlemons-1
jannideler-forloveandlemons-lace
jannideler-forloveandlemons-7
jannideler-forloveandlemons-4
jannideler-forloveandlemons-2
jannideler-forloveandlemons-3

For Love & Lemons dress (coming soon)       / Photos by: Michaela Wissen

Min favoritskugga, palmblad. Älskar att fota med Michaela, hon kommer alltid med idéer jag inte hade tänkt på själv. :-) Nu kanske det är lite kallt med den här klänningen men jag kan tänkta mig att den är riktigt snygg till ett par höga stövlar och någon fluffig jacka. Det funkar hela hösten/vintern tycker jag! :-) Gillar For Love & Lemons, dom tänker lite annorlunda och man kan klä det som man känner för – uppklätt eller med boots. Nu har Jon kört sitt sista race och det gick super, han är så duktig. Vi är nog kvar här ett tag till och suger in lite mer av race-andan innan vi drar oss tillbaka till hotellet. Hörs ikväll, massa kärlek! <3

//My favorite shade, palm leaves. Love to shoot with Michaela, she always comes up with ideas that I wouldn’t think of on my own. :-) Now it may be a bit too cold in this dress but I can imagine that it would look really nice with a pair of high knee boots and a fluffy jacket. That would work all fall/winter in my opinion! :-) I like For Love & Lemons, they think a bit differently and you can dress it however you feel like – dress it up or wear it with boots. Now Jon just finished his last race and it went super, he’s so good. Guessing we’re staying here for a while and trying to get as much race-spirit we can before we head back to the hotel. Talk tonight, lots of love! <3

13 reaktioner på “LACE AND SHADES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.