BRUNCHIN’

janni-deler-brunch-pier16-lidingoDSC_0760
janni-deler-brunch-pier16-lidingoDSC_0659
janni-deler-brunch-pier16-lidingoDSC_0665
janni-deler-brunch-pier16-lidingoDSC_0660 copy
janni-deler-brunch-pier16-lidingoDSC_0661
janni-deler-brunch-pier16-lidingoDSC_0670
janni-deler-brunch-pier16-lidingoDSC_0680
janni-deler-brunch-pier16-lidingoDSC_0752
janni-deler-brunch-pier16-lidingoDSC_0745

Super cozy day with Mira yesterday, brunch and boats! <3

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Skönt att man fick sova en timme längre imorse, vintertiden har börjat! Igår mötte jag upp Mira så åkte vi ut till Lidingö för lite brunch, vi åt på Pier 16 och det var så gott!! Riktigt fräsch mat och inte för mycket att välja på, då blir man inte proppmätt. Äggröran kan vara den bästa jag ätit, helt sjukt god… Det var mysigt att komma ut till vattnet och mitt älskade Lidingö, bodde ju där när jag gick gymnasiet. Det var så kul att hänga med Mira igen, saknar alltid den tjejen när jag är iväg. <3 Vi ska spela tennis ikväll också, om jag vågar. Har bara spelat på skoj innan så måste dra på mig fighting face… ;-) Nu ska jag ner och hämta tvätten i tvättstugan, gotta love sundays. <3

//Good morning loves! How are you? :-) Nice to sleep an hour longer this morning, winter time has begun! Yesterday I met up with Mira and we drove out to Lidingö for some brunch, we went to Pier 16 and it was so tasty!! Fresh food and not too much to choose from, then you don’t end up crazy full. The scrambled eggs can be the best one I’ve ever had, so tasty… It was nice to get out to the water and back to my beloved Lidingö, used to live there when I went to school. It was so fun to hang out with Mira again, always miss that girl when I’m away. <3 We’re playing tennis tonight too, if I dare to. Just played for fun before so I have to prepare with the fighting face… ;-) Now I have to go back to the laundry room to get my laundry, gotta love sundays. <3

3 reaktioner på “BRUNCHIN’”

  • Elsa Winge says:

    ÅH så härliga bilder!

  • ditha says:

    well hello janni, im your fans from far away land, Indonesia! :p btw, my ultimate hobby stalk your pict in instg, even i never missed one photo of yours, cause i love it so badly ;) (For your info). hhaahha also i follow your healthy life, fashion and evrything. i just love ya. will always read your blog ! :) :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.