BASIC BUT NOT

4_MG_7827-Edit - by Fabian Wester
9184930030000_5

These two are typical Janni-dresses, made them in black and white! (499 sek)

Här kommer en klänning några av er säkert redan sett en liten tjuvkik av, hade med mig den vita till New York när jag var där senast och kunde hinta lite. ;-) Det här är verkligen en typisk Janni-klänning, och det har alla jag visat den för sagt också. Polo, långärmad och ett skärp i midjan för att sätta dit det lilla extra. Skärpet får man såklart bestämma själv om man vill ha på eller inte, jag tycker det ger en egen touch men jag kommer nog styla den mer “vardag” utan skärp också. Samma med den här – funkar till klackar, boots eller sneakers! Nu ni, nu längtar jag nästan ihjäl mig till den 9e november!! Vill se er i mina plagg och hur ni stylar dom, det kommer nog vara det roligaste i den här processen (och designdelen då… den delen är ju magisk). Precis hemkommen från ett träningspass så ska slänga mig i duschen och rakt i säng, hörs imorgon! <3 <3 <3

//Here’s a dress that some of you might have seen a sneak peek of, brought the white one with me to New York when I was there and could give you guys a hint. ;-) This is really a typical Janni-dress, and everyone I’ve showed it for say the same. Turtleneck, longer arms and a belt in the waist to add that little extra. You can of course choose if you want the belt on or not, I think it gives that special touch but I will probably style it more “relaxed” without the belt too. Same here – works with heels, boots or sneakers! Now guys, now I can’t wait until 9th of November!! Want to see you guys in my pieces and how you style them, that will probably be the funniest part in this process (and the design part… that part is magical). Just got back from a workout and will jump in the shower and then straight to bed, talk tomorrow! <3 <3 <3

13 reaktioner på “BASIC BUT NOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.