WORKOUT MOVIE

Me and Lisa killin’ it in Boston during our trip with Reebok!  Shot by Rami Hanna

Lite träningspepp inför helgen kommer här! När vi var i Boston med Reebok filmade vi massor också, så här kommer lite snuttar från den resan. Wow, blev så träningssugen när jag ser den här! Jag är så glad över att jag har kommit igång ordentligt med träningen igen, jag körde ju på riktigt bra i somras och sen kom jag hem till det hetsiga livet igen så då blev det lite av och på. Nu har jag kört på ordentligt i snart två veckor och jag mår verkligen så mycket bättre. Hoppas det kan smitta av sig med den här filmen till helgen, även om det är Halloween! ;-) Puss hjärtan! <3

//Some workout pep for the weekend is here! When we were in Boston with Reebok we did some videos too, so here’s a few shots from that trip. Wow, I really feel like working out when I see this! I’m so glad I finally got back on track with training again, I had a good routine this summer but when I got back to the crazy life at home it was a bit on and off. Now I’ve been doing it for real for about two weeks and I really feel so much better. Hope this movie will give you some inspiration for this weekend, even if it’s Halloween! ;-) Hugs loves! <3

9 reaktioner på “WORKOUT MOVIE”

 • Cool Video!!:D

  Have a nice friday ;)

  Lisa | Joy Della Vita Travelblog

 • ayu says:

  You girls look great! Seems fun, too.

 • Marlies says:

  soooo motivating! love the outfits! ?

 • Linda says:

  Jag blev helt förälskad i den djupt ringade svarta toppen från din kollektion som du bar för några dagar sen. Du anar inte hur mycket jag letat efter en sån och så designar du den perfekta :) grymt jobbat! Vet att kollektionen släpps den 9 november, men vet du vilken tid den kommer finnas uppe på hemsidan? Vill så så gärna hinna beställa toppen innan den tar slut!

 • Elena says:

  I love working out!! The only things in life I need to live are Fashion, Fitness, Food and a little bit of love! Those things give me so much balance and confidence in my life (well maybe except of food, haha)

 • Mia says:

  Hej Janni!
  Har en fråga jag hoppas du orkar svara på.
  Din svarta klänning med från faithfull the brand, vad har du för storlek på den? Den som är djup i urringningen, med omlott band. Vill så gärna ha en själv, men är osäker på storlek.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.