TRAVEL MOVIE

A video from my trip to Hawaii and LA!

Åh vad jag längtar tillbaka, även om jag älskar att vara här i Spanien så blir jag väldigt sugen på Hawaii och LA nu när jag ser filmen. Jag brukar ju inte vara så bra på att filma, men under de här resorna tog jag tag i det. Ni kanske får en lite bättre känsla genom film, blir en lite annan grej än bilder. :-) Filmade det här med min Nikon D5500 för min #CreativeTrail som jag berättat om. Vad tycker ni? Vill ni att jag filmar mer? Hoppas ni gillar den! Ni kan se resten av mig Creative Trail HÄR! Puss <3

//Oh this makes me long back, even if I love to be here in Spain I really feel like going back to Hawaii and LA now when I watch this movie. I’m usually not that good at filming stuff, but during these trips I finally did it. Maybe you get a better feeling through video, a bit different compared to pictures. :-) Filmed this with my Nikon D5500 for my #CreativeTrail that I told you about before. What do you think? Do you want me to make more videos? Hope you like it! You can see the rest of my Creative Trail HERE! Hugs <3

17 reaktioner på “TRAVEL MOVIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.