LACE IT

janni-deler-lace-dress-janni-fornlydesignL1003357
janni-deler-lace-dress-janni-fornlydesignL1003325
janni-deler-lace-dress-janni-fornlydesignL1003378
janni-deler-lace-dress-janni-fornlydesignL1003348
janni-deler-lace-dress-janni-fornlydesignL1003359
janni-deler-lace-dress-janni-fornlydesignL1003338
janni-deler-lace-dress-janni-fornlydesignL1003372

Dress from my collection (WOOP, out on monday 9th!)/ Céline bag/ Replay shoes

Idag knallade jag runt i en av mina klänningar, den känslan… Har knappt fattat det! :D Nu är det inte långt kvar, på måndag smäller det!! Imorgon ska jag ha en liten AW när jag kommer hem, för att fira min kollektion. Ska bli så kul att höra vad alla tycker, det viktigaste för mig är dock att jag är nöjd. Och jag är superdupernöjd! ;-) Idag matchade jag den med boots, nästa gång blir det klackar till. Den här klänningen är en klassisk spetsklänning med en liten twist (känner ni igen det nu? haha), jag har lekt lite med längderna på den. Längre fram och bak, för att skapa en annan känsla. Den är så otroligt skön i materialet också… Är ni peppade? Längtar ni till måndag lika mycket som jag? PUSS!

//Today I walked around in one of my dresses, that feeling… Can’t take it in almost! :D Now it’s not far away until the release, on monday it’s out!! Tomorrow I’m having a small AW when I get back home, to celebrate my collection. Will be fun to hear what everyone thinks, the most important thing for me though is that I’m happy with it. And I am super duper happy! ;-) Today I matched my dress with boots, next time I’m wearing it with heels. This dress is a classic lace dress with a twist (do you recognise that by now? haha), I’ve been playing around with the lengths of it. Longer in the front and back, to create another feeling. The material is so comfy as well… Are you guys excited? Do you look forward to monday as much as I do? HUGS!

15 reaktioner på “LACE IT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.