THE ULTIMATE ROOFTOP GYM

A video from the rooftop gym in Spain, wow I love that place!

Det här var alltså vad vi hade för oss nu när vi var i Spanien… Det är ett gym på taket i Spanien nu och det finns inget bättre ställe att träna på enligt mig! Jon har gjort det tillsammans med Fitnessguru, som nu även är min nya samarbetspartner. Det känns superkul! Jag har använt mig av Fitnessgurus produkter sedan länge (typ jordnötssmöret… besatt!), så jag är riktigt glad och peppad på att dela med mig av vilka produkter jag använder till vardags och olika recept. Det har kommit några nya superfood-produkter som jag ska visa er vad man kan göra med. Men – det tar vi här framöver. :-) Nu fokuserar vi på den här filmen och gymmet, det är verkligen The Ultimate Rooftop Gym! Jag längtar tills vi kommer tillbaka och jag kan starta dagen där uppe, träna och svettas med den här utsikten. Efter det ett dopp i poolen… Enjoy hjärtan och ha en mysig kväll <3

//So this is what we did when we were in Spain… It’s a gym on the roof in Spain now and there’s no better place to workout at in my opinion! Jon made this together with Fitnessguru, that from now on also are one of my partners. It feels super fun! I’ve been using Fitnessguru’s products since way back (like the peanut butter… obsessed!), so I’m really happy and ready to share what products I use and different recipes. There’s a few new superfood products that I will show you what you can do with. But – we’ll get on with that here soon. :-) Now we’re focusing on this movie and the gym, it really is The Ultimate Rooftop Gym! Can’t wait to get back there and start my day there, workout and sweat with that view. After that a swim in the pool… Enjoy loves and have a cozy night <3

16 reaktioner på “THE ULTIMATE ROOFTOP GYM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.