WORKOUT LOOKS

janni-deler-reebokL1002286
janni-deler-reebokL1002300
janni-deler-reebokL1003293
janni-deler-reebokL1003304
janni-deler-reebokDSC_1389
janni-deler-reebokDSC_1394

Three Reebok-looks, that you can win!

Tre sportiga looks kommer här! Jag fick styla mina favoritplagg från Reebok, vi har ju jobbat ihop ett tag nu och jag gillar plaggen mer och mer. Otroligt sköna, grym fit och lite roliga färger. :-) Jag älskar ju att vara färgglad! Min första look är väl den jag oftast använder när jag tränar, shorts och en färgglad sporttop. Min andra look är lite mer “vardag” med sköna mjukisar, linne och mina favorit sneakers, den tredje är när jag känner för att synas ordentligt. Färgerna är magiska! Nu ni – nu kommer vi till det roliga… Ni kan alltså vinna mina outfits i den här posten! Ni tävlar genom att fylla i formuläret nedanför och motiverar varför just ni ska vinna, och såklart vilken look ni gillar bäst. När ni deltar godkänner ni att Reebok får skicka nyhetsbrev till er vilket betyder att ni kommer ha stenkoll på vilka träningskläder som gäller. ;-) 1-3e pris är looksen jag har stylat ovanför och 4-10e pris är ett par sneakers! Tävlingen pågår i en vecka. Lycka till babes, puss <3

//Three sporty looks for you! I got to style my favourite pieces from Reebok, we’ve been working together for a while now and I really like their stuff more and more. So comfy, great fit and some fun colours. :-) I just love to be colorful! My first look is probably the look I mostly use when I workout, shorts and a colorful top. My second look is a bit more “everyday” with comfy joggers, top and my favourite sneakers, the third look is the one I go for when I want to be seen for real. The colours are amazing! Now babes – now we’re going on to the fun part… You can win my outfits from this post! You’re attending the competition by filling out the form below and motivate in the left box why you should win, and of course which look you like the most. By competing you agree to receive Reebok’s newsletter which means you won’t miss which workout clothes to get. ;-) 1-3rd price is the looks I’ve styled above and 4-10th price is a pair of sneakers! The competition is finished in one week. Good luck babes, hugs <3

11 reaktioner på “WORKOUT LOOKS”

 • Cherie says:

  Vilken härlig tävling!

 • Anna says:

  Hi Janni, I filled the form.
  Have a great training! By the way, how often do you train?

 • Pauline says:

  Superbra tävling! Och alla looks hade ju varit en dröm <3

 • Paulina says:

  Gillar outfit 2 skarpt. En skön och enkel stil men ändå så snyggt. gillar hur du hela tiden lyckas kombinera alla dina plagg på så olika vis. (Y) :)

 • Samantha says:

  Love your Reebok Princess sneakers; you look very well in the third look.

 • Katherine says:

  Hi Janni!
  I filled out the form the back when you first posted it, and I know it’s been over a week in time now, and I haven’t heard anything about the contest. Does that mean I just wasn’t chosen, or is there still hope? I love your looks, and your training commitment is so so admirable!
  <3
  -Katherine

 • Jennie says:

  Hej Janni! Måste fråga dig nu efter att ända sen du gjorde detta blogginlägg har letat efter kläderna men hittar dem ingenstans.
  Outfit nr:2 de grå byxorna med lila bak på vaden med tillhörande tröja du håller i handen, var kan man få tag på det?

  Tack på förhand
  Jennie

  • janni says:

   Hej söta! De ska finnas på Stadium, om de finns kvar.. Annars så kan du kolla Reebok’s hemsida, där kanske de finns också :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.