BREAKFAST DATE

janni-deler-breakfast-dateDSC_1905
janni-deler-breakfast-dateDSC_1901
janni-deler-breakfast-dateDSC_1908

My breakfast date today!

God morgon! Idag hade jag frukostdate i form av bebis och syster. Världens bästa sällskap på morgonen! Vi har skrattat, gråtit och sovit, eller alltså inte jag då men lillan har… ;-) Det är så skönt när man bor nära, det blir så mycket lättare att umgås. Jag vill ju hänga så mycket jag kan när jag väl är hemma, dom växer ju så fort. Pangstart på den här helgen med andra ord! Nu ska jag sätta mig och jobba lite varvat med lek, kanske inte kommer vara supereffektiv på jobbfronten den här morgonen men ska försöka. ;-) Hörs under dagen, puss! <3

//Good morning! Today I had a breakfast date with baby and sister. The best company in the morning! We’ve laughed, cried and slept, well not me but the little one… ;-) It’s so nice to live close by, it’s so much easier to hang out. I want to spend as much time as possible with her when I’m finally at home, they grow up so fast. Great start of the weekend in other words! Now I’m placing my self infront of the computer to get some work done mixed with playing, probably won’t be super effective work wise this morning but I’ll try. ;-) Talk during the day, hugs! <3

7 reaktioner på “BREAKFAST DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.