STHLM DAY

janni-deler-sthlmL1004818
janni-deler-sthlmL1004817
janni-deler-sthlmL1004826
janni-deler-sthlmL1004851
janni-deler-sthlmL1004835

Went to the movies and walked around Stockholm today. Wearing my jacket size 34 (here!) and sweater size S (here!) from the collection! -adlinks

Ja hörni, vilken dag det har varit… Jon kom hem till mig runt lunch och då satt vi fastklistrade framför nyheterna ett bra tag. Vi bestämde oss tillslut för att gå ut på stan, så vi gick en promenad och käkade lunch och gick på bio. Minns inte sist jag var på bio! Otroligt skönt att sätta sig i en biostol och bara sjunka in i en film, vi kollade nya Bond som var helt okej. När filmen var slut gick vi runt en stund och kollade lite butiker och efter det handlade vi mat som vi precis lagat och ätit framför ännu mer nyheter. Fortfarande chockad över vad som händer runt om i världen… Nu ska vi stänga ner för den här dagen och hoppas på en bättre dag imorgon, bara njuta av att äntligen få umgås och ta vara på det. Ha en fin kväll fina ni, massa kärlek! <3

//Well guys, what a day it’s been… Jon arrived to me around lunch time and we sat infront of the news for quite some time. We decided to go in to town, so we took a walk and had lunch and then went to the movies. Don’t even remember last time I went to the movies! Felt so good to just sit down in a cinema chair and zoom in to a movie, we watched the new Bond that was pretty good. When it was finished we walked around town a little looking in different stores and after that we bought some food we just cooked and ate infront of even more news. Still chocked about what is going on around the world… Now we will close down for today and hope for a better day tomorrow, just enjoy each others company. Have a great night lovelies, lots of love! <3

4 reaktioner på “STHLM DAY”

 • Amanda says:

  Fina du! :) vart är dina byxor ifrån? Och vilken storlek har du? Släpar dem i gatan när du går? Kramis

 • Hedvig says:

  Men du sa att du hade 36 i jackan i ett annat inlägg ! Kram

  • janni says:

   Jag har båda storlekarna, hehe! ;-) Igår åkte 34 på, den är lite kortare och tyckte det passade bättre till den här looken. Men – det är inte så stor skillnad. Mest psykiskt tror jag! Kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.