LEG SPACE

Jon-Olsson-Lamborghini-Murcielago-DMC-2
janni-deler-legspaceL1005072-Redigera
Jon-Olsson-Lamborghini-Murcielago-DMC-6
Jon-Olsson-Lamborghini-Murcielago-DMC
Jon Olsson Lamborghini Murcielago DMC-7
Travel day, first plane and then car… Both with great leg space, hehe!

Nu är vi framme i Stubai! Vi kom fram för ett tag sedan men jag somnade efter typ 15 minuter… Vi kollade på en dokumentär men jag var uppenbarligen för trött! ;-) Vi flög till München som sagt, där väntade Jons bil på oss. Jag visste att det skulle vara tight med plats men jag ville ändå ha med mig resväska, vilket jag kanske ångrade lite halvvägs. Det blev ganska trångt! Vi kom fram till Stubai och solen sken, herregud vad vackert det är här! Bergen, allt grönt och lugnet. Älskar att komma hit den här tiden på året, det känns som sommar när man är nere och så fort man kommer upp en bit så är det massa snö. Nu ska vi snart käka middag här på hotellet så dags för mig att vakna till. Hörs senare, puss! <3

//Now we’re in Stubai! We arrived a while ago but I fell asleep after like 15 minutes… We watched a documentary but I was obviously too tired! ;-) We flew to Munich as I said, Jon’s car was waiting for us there. I knew we didn’t have lots of space but I still wanted to bring my suit case, which I kind of regretted half way. It was pretty tight! We arrived to Stubai and the sun was shining, oh my it’s so beautiful here! The mountains, green and the calm. Love to come here this time of the year, it feels like summer down here and as soon as you get up on the mountain it’s lots of snow. Now we’re soon having dinner here at the hotel so it’s time for me to wake up. Talk later, hugs! <3

8 reaktioner på “LEG SPACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.