FLUFFY GREY

janni-deler-fluffy-greyDSC_0694
janni-deler-fluffy-greyDSC_0721
janni-deler-fluffy-greyDSC_0715
janni-deler-fluffy-greyDSC_0738
janni-deler-fluffy-greyDSC_0727 copy
janni-deler-fluffy-greyDSC_0733

DryLake fur (another colour here!) -adlink/ Bershka top/ Backpack (old)/ Pants from Spain/ Jennie-Ellen shoes (here!)

God morgon hjärtan! Här kommer en fluffig look, precis som jag gillar det! :-) Har ju mest använt min blåa päls senaste tiden från min kollektion, kan vara kul att mixa upp det lite och då gillar jag den här massor! Fick frågan av Dry Lake att styla en av deras fuskpälsar, så jag valde den här och den är så himla mysig! Finns massa andra fina från deras Fake Fur kollektion, ni hittar alla på MQs hemsida eller i Solo butikerna. :-) Jag stylade den med skinnbyxor och sneakers, snart blir man väl tvungen att byta ut sneakers till lite varmare skor. Just nu kör jag på varmt uppe på kroppen och lite kallare där nere, funkar ett tag till haha! Nu är vi ju i Monaco, så blir nog lite mindre kläder de här dagarna… Hörs snart, puss <3

//Good morning loves! A fluffy look, just the way I like it! :-) I’ve mostly used the blue fur from my collection lately, could be fun to mix it up a little and then I like this one a lot! Dry Lake asked me to style one of their faux furs, so I chose this one and it’s so comfy! They have a few other ones too from their Faux Fur collection, you’ll find them on MQ’s website or in the Solo stores. :-) I styled this one with a pair of leather pants and sneakers, probably have to change the sneakers to warmer shoes soon. Right now I’m going for warm on top and a bit colder on the bottom, works for a while longer haha! Now we’re in Monaco, so I guess there will be less clothes on these days… Talk soon, hugs <3

26 reaktioner på “FLUFFY GREY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.