WHITE CHOCOLATE SMOOTHIE

janni-deler-fitnessguru-smoothieDSC_2002
janni-deler-fitnessguru-smoothieDSC_2007 copy
janni-deler-fitnessguru-smoothieDSC_2008

Super simple smoothie with white chocolate flavour!

God morgon hjärtan! Lördag idag så jag lyxade till det med en vit choklad-smoothie, fast utan någon choklad i då förutom i granolan. ;-) Har gjort samma två dagar i rad, jag kom på receptet när jag var tvungen att laga något utan mat hemma. Vi kom ju fram sent på kvällen så jag tog det vi hade hemma, den blev så god så ville ha den imorse igen! Jag mixade fryst mango, fryst banan (har alltid fryst frukt i frysen), en skvätt av fitnessgurus protein shake (här!) och en skopa One Whey White Chocolate (här!). Den blev riktigt krämig och väldigt god, gillar att man kan göra en snabb frukost på saker man bara har hemma. Toppade med lite granola med mörk choklad i, lyxfrulle! Jon åkte och surfade tidigt imorse så han kommer nog hem snart, hoppas det slutar blåsa så man kan gå ner till stranden en sväng. Hörs snart, puss <3

//Good morning loves! Saturday today so I treated myself with a white chocolate smoothie, but without any chocolate in it except for the granola. ;-) I’ve done the same two days in a row, I made this recipe when I had to make something without having food at home. We arrived late at night so I just took the things we had at home, it got so tasty so I wanted to have it this morning too! I mixed frozen mango, frozen banana (I always have frozen fruit in the freezer), a splash of fitnessgurus protein shake (here!) and a scoop One Whey White Chocolate (here!). It turned out so creamy and really tasty, like the fact that you can make a quick breakfast with things you just have at home. Topped it with some granola with dark chocolate, luxury breakfast! Jon left early this morning to surf so I guess he’s coming back soon, hopefully the wind will stop so we can head down to the beach for a while. Talk soon, hugs <3

2 reaktioner på “WHITE CHOCOLATE SMOOTHIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.