BLACK ON BLACK

janni-deler-black-on-blackL1005886janni
janni-deler-black-on-blackL1005913janni
janni-deler-black-on-blackL1005958janni
janni-deler-black-on-blackL1005928janni
janni-deler-black-on-blackL1005934janni
janni-deler-black-on-blackL1005957janni

Lindex top (here!) and pants (here!)/ Chanel bag/ Public Desire shoes/ Photobomb-dog

Här kommer min look från igårkväll! Ingen typiskt Janni-look, först av allt brukar jag inte ha helsvart så ofta och för det andra så är dessa byxor inget jag brukar ha. Men jag gillar det! Funkar minst lika bra till sneakers. När vi stod och plåtade så kom den här grymma hunden och hoppade in i bilden, vilken modell va? ;-) Han posade vant och älskade att vara framför kameran haha! Ikväll har vi matlagningskurs på Nobu som sagt, ska bli så sjukt kul och förhoppningsvis lär jag mig något som jag kan lära er sen. Kanske en riktigt Nobu-maträtt, hoppas dom ger mig sina hemliga tips… Vi får se! ;-) Hörs imorgon, hoppas ni har en grym kväll <3

//Here’s my look from last night! Not a typical Janni-look, first of all I usually don’t wear all black that often and second of all these pants are not something I usually wear. But I like it! Works just as good with sneakers. When we shot this a super cool dog came and jumped in the picture, what a model huh? ;-) He posed as he’d done it before and loved to be infront of the camera haha! Tonight we have a cooking class at Nobu as I said, will be so fun and hopefully I’ll learn something that I can teach you later. Maybe a real Nobu-dish, hoping that they’ll give me some secret tips… We’ll see! ;-) Talk tomorrow, have a great night <3

18 reaktioner på “BLACK ON BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.