LEVI’S STADIUM

janni-deler-levisstadiumL1006622
Jon-Olsson-San-Fransisco-11
Jon-Olsson-San-Fransisco-12
Jon-Olsson-San-Fransisco-7
janni-deler-levisstadiumL1006626
Jon-Olsson-San-Fransisco-6
Jon-Olsson-San-Fransisco-13

So much fun at the game yesterday at the Levi’s stadium!

Så här kommer en bildbomb från matchen och arenan, galet stort där borta! Mycket folk och mycket skrik, kändes väldigt amerikanskt. ;-) Vi hade strålande sol och blå himmel vilket gjorde hela upplevelsen bättre tror jag, kan tänka mig att regn hade varit ganska tråkigt. Även om vi inte förstod så mycket så var det väldigt kul att se! Jag blev lite avis på alla cheerleaders haha, jag var ju cheerleader när jag gick i gymnasiet. Vi hade en amerikansk fotbollsmatch per år i min skola så jag var med och hejade och dansade med mina pom poms. ;-) Fick lite feeling igår på matchen! Superkul dag och tillslut började vi förstå lite mer av reglerna, men kan inte säga att jag fattar det till hundra procent. Invecklad sport haha! Hoppas ni har en fin kväll, nu mellanlandar vi på hotellet och ska snart vidare igen. Puss! <3

//So here’s a photo bomb from the game and the arena, crazy big over there! Lots of people and screaming, felt very american. ;-) We got sunny weather and a blue sky which made the entire experience better I think, can imagine that rain would kind of ruin the feeling. Even if we didn’t understand much of the game it was fun to see! I got pretty jealous of the cheerleaders haha, I used to be a cheerleader in school. We had one american football game every year at my school so I was cheering and dancing with my pom poms. ;-) Got some feeling yesterday at the game! Such a fun day and in the end we started to understand a bit more of the rules, but I can’t really say that I get it to a hundred procent. Complicated sport haha! Hope you guys have a great night, right now we’re having a quick stop at the hotel and soon we’re heading out again. Hugs! <3

8 reaktioner på “LEVI’S STADIUM”

 • Valerie says:

  Super photos!! American football can be soo confusing, I didn’t like it at all at first. But once you learn more about the rules, it can actually be super entertaining! If you do want to learn more about it, I’d suggest reading the summaries in the news after the game. (That is how I learned– it teaches you all of the special words that they use and what things are most important to the game). And of course just sitting next to someone who knows how it works and asking lots of questions helps too :)

  Hope your enjoying SF! I miss the food there soo much, there are so many healthy & different types there!! If you find a cool spot, can you make a post about it?! ? I love seeing what spots you recommend!

  • janni says:

   Haha it’s a pretty tricky sport, but I guess that when you learn it’s more fun to watch! ;-) Hugs! <3

 • marie says:

  Hej Janni! För länge sen posta du ett inlägg med ett par skor som liknade lite som moonboots fast de hade kort skaft. Har letat som en toka på nelly.se men hittar dom inte:( Och kommer inte ihåg märket? Har för mig att det var italiensk eller nåt sånt. Med vänlig hälsning/ Marie.

 • Erika says:

  Spännande att du varit cheerleader! Var du med i någon förening också eller körde du bara i skolan? :)

  • janni says:

   Körde bara i skolan! :-) Men dansade på Kuhlers i flera år så har dansat hela uppväxten :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.