LACE

janni-deler-lacedress-nlytrendbyjannidelerDSC_2622
janni-deler-lacedress-nlytrendbyjannidelerDSC_2634
janni-deler-lacedress-nlytrendbyjannidelerDSC_2631
janni-deler-lacedress-nlytrendbyjannidelerDSC_2616
janni-deler-lacedress-nlytrendbyjannidelerDSC_2653
janni-deler-lacedress-nlytrendbyjannidelerDSC_2648
janni-deler-lacedress-nlytrendbyjannidelerDSC_2663
janni-deler-lacedress-nlytrendbyjannidelerDSC_2657

Nly Trend by Janni Delér dress (here!) and boots (here!) – adlinks/ Chanel bag

Såhär party-fixad är jag inte idag, hehe. Har mjukisar och kommer inte byta om på hela kvällen, är redo för en hemmakväll framför tvn. I San Fran däremot gick vi ut och käkade middagar varje kväll så då fick man tillfälle att klä upp sig lite. Jag var ju självklart tvungen att representa myself! ;-) ÄLSKAR den här klänningen… Den är så sjukt perfekt i passform, material och färg. Skorna vet ni ju redan att jag älskar men jag tycker klänningen har fått för lite uppmärksamhet av mig. Perfekt för julgrejer såsom middagar, fester eller vad det nu kan vara. Nu när jag var inne och kollade kollektionen så såg jag att några av plaggen ni frågat efter (typ den stickade grå tröjan, klänningarna med krage och skärp) har det kommit in några extra av igen… Så skynda fynda HÄR innan det tar slut igen. Nu ska jag fortsätta med min slapparfredag, väldigt nödvändig. Vad gör ni ikväll? Puss <3

//I’m not this party-prepared today, hehe. Wear sweatpants and won’t change that tonight, I’m so ready for a night in infront of the tv. In San Fran on the other hand we went out for dinner every night so there I had the opportunity to dress up a little. Of course I had to represent myself! ;-) LOVE this dress… It’s so perfect in the fit, material and colour. You know how much I like these shoes already but I think this dress haven’t gotten my attention enough yet. Perfect for christmas things such as dinners, parties or whatever it may be. Now when I went to check the collection I saw some of the pieces you’ve been asking about (like the grey knitted sweater, the dresses with the turtleneck and belt) is refilled with a few pieces again… So hurry up and get it HERE before they’re finished again. Now I will continue my chill friday, very needed. What are you guys doing tonight? Hugs <3

12 reaktioner på “LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.