GREY SCALE

janni-deler-meandmet-lookDSC_2400
janni-deler-meandmet-lookDSC_2416
janni-deler-meandmet-lookDSC_2426
janni-deler-meandmet-lookDSC_2414
janni-deler-meandmet-lookDSC_2430

Top (here!) and Ganni shoes (sold out) from Me and the Met/ Nividas glasses/ Anine Bing jeans/ Céline bag

Den här tröjan är nog den jag fått allra mest frågor om senaste tiden, en mysig tjocktröja. Det kunde man inte tro! ;-) Den är underbart skön vilket kanske syns också, det är väl därför. Jag gör ett samarbete med Me and the Met som gav mig i uppdrag att styla en look från deras hemsida, så det fick bli de här två plaggen. Skorna verkar tyvärr vara slutsålda men de är verkligen de perfekta vinterskorna. Kanske kommer in liknande igen! :-) Dom har riktigt bra märken som Balmain, Filippa K och Zadig & Voltaire. Något för varje smak! Jag har inte hittat den hemsidan förut men nu är jag inne och kikar ganska ofta. Shoppingberoende… Haha! Idag har jag impulsköpt lite grejer, på tal om shopping. Visar er sen, en ny liten bebis! Mycket cliff-hangers här nu men det är mycket som händer om dagarna! Hörs snart, puss! <3

//This sweater is probably the one piece I’ve gotten most questions about lately, a comfy sweater. Couldn’t believe it! ;-) It’s crazy comfortable which you probably see, so I guess that’s why. I have a collaboration with Me and the Met that asked me to style a look from their webshop, so I chose these two pieces. The shoes are unfortunately out of stock but they’re for sure the perfect winter boot. Maybe they will restock or get similar ones again! :-) They have great brands like Balmain, Filippa K and Zadig & Voltaire. Something for everyone! I haven’t found this webshop before but now I’m in there looking around quite often. Shopping addicted… Haha! Today I impulse bought something, speaking of shopping. I will show you later, a new little baby! Lots of cliff hangers here at the moment but there’s a lot going on these days! Talk soon, hugs! <3

7 reaktioner på “GREY SCALE”

 • emma says:

  Så himla fin like always!! Kommer den ständiga frågan ännu en gång haha, vilket objektiv använde du här? Jag funderar på att köpa ett nytt objektiv nu innan vi ska resa till australien, vilket objektiv rekomenderar du? vill ha samma stil som dina bilder i detta blogginlägget!! kramar!

  • janni says:

   Hej söta och tack! <3 Jag använder mest 35mm f1,8 just nu! :-) Gillar det, man kan ta översiktsbilder och även outfits så det är ett bra objektiv när man reser och är inte för tungt! Kram! <3

 • Sasha says:

  What a great look! I really like when the simplest outfits look the best :)
  xx
  SASHA

 • Jessica says:

  That sweater is amazing, it is so perfect ! I want an oversized grey sweater so badly lately, they are the best !

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

 • Elena says:

  Love the look! The sweater looks so comfy and warm! Perfect for winter! <3
  Puss :) Elena
  __________________________________________________
  http://annelenafashion.com/

 • Maggie says:

  riktigt fin och mysig tröja! hade faktiskt tänkt önska mej en sån i julklapp, hur är den i storleken/vilken storlek har du?

Leave a Reply

Your email address will not be published.