BAYLEAF

janni-deler-bayleafDSC_3132
janni-deler-bayleafDSC_3135
janni-deler-bayleafDSC_3144
janni-deler-bayleafDSC_3160
janni-deler-bayleafDSC_3140
janni-deler-bayleafDSC_3167
janni-deler-bayleaf-cafeDSC_3171
janni-deler-bayleafDSC_3176

Delicious food at Bayleaf Café, thanks for the tip <3

Vill börja med att tacka för alla grymma tips vi har fått av er, ni är bäst! <3 Det verkar svårt att hitta dålig mat här, allt vi har ätit har varit riktigt fräscht och gott. Vi åt på Bayleaf café som någon av er tipsat om, vilket ställe… Goda juicer, sallader och bara stämningen. Alla här är så otroligt glada och relaxed, det känns som hela viben bara är härlig. Har inte stött på en enda sur människa vilket är ganska sjukt, haha! Vaknade precis upp nu, ganska mulet idag och det är faktiskt ganska skönt. Det var galet varmt igår så en lite kallare dag vid poolen sitter inte helt fel. Nu ska vi börja med yoga, har inte gjort det på evigheter! Hoppas ni har en fin kväll, puss och kram <3

//Have to start by thanking you guys for all the tips I’ve gotten from you, you’re the best! <3 It seems like it’s hard to find bad food here, everything we’ve eaten has been fresh and tasty. We went to Bayleaf Café that someone of you told me about, what a place… Good juices, salads and just the feeling. Everyone here is just so happy and relaxed, it feels like the entire vibe is just nice. Haven’t met one single angry person which is pretty sick, haha! Just woke up now, pretty cloudy today which is actually pretty nice. It was so hot yesterday so a colder day by the pool is not too bad. Now we’re starting with yoga, haven’t done it in ages! Hope you guys have a great night, kisses and hugs <3

16 reaktioner på “BAYLEAF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.