SHADE SEEKER

janni-deler-shade-seekerDSC_4094
janni-deler-shade-seekerDSC_4140

Moeva London swimsuit!

God morgon hjärtan! Nu har vi hoppat fallskärm, aaah känslan alltså. Jag ska ta eget certifikat, det finns verkligen ingen häftigare känsla (visar bilder snart)! Efter det åkte vi tillbaka till hotellet och vi har stannat här hela dagen. Man blir så trött efter all adrenalin, haha! Vi har legat vid poolen och chillat, jag låg mest i skuggan i vanlig ordning. Förstår inte hur alla orkar ligga och pressa i flera timmar, jag ligger och solar i typ 10 minuter sen skuggan 30 minuter och så fortsätter jag. Skuggan är min bästa vän, haha! Nu ska vi snart ta en promenad till the lighthouse och kolla solnedgången. Vi har köpt med oss lite vin och chips, snacka om härligt avslut på en härlig dag! Ha en fin måndag så hörs vi snart, kärlek <3

//Good morning loves! Now we’ve done the skydive, aah that feeling. I’m gonna take my own certificate, there’s for sure no better feeling (will show pictures soon)! After that we went back to the hotel and we’ve stayed here all day. You get so tired after all the adrenalin, haha! We’ve been by the pool chilling, I spent most of my time in the shade. I don’t understand how everyone can stay in the sun and tan for hours, I’m in the sun for like 10 minutes and then shade for 30 minutes and does that for the entire day. The shade is my best friend, haha! Now we’re soon heading for a walk to the lighthouse to watch the sunset. We bought some wine and chips to bring, talk about great way to end a great day! Have a lovely monday and I’ll talk to you soon, love <3

9 reaktioner på “SHADE SEEKER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.