SUNSETS

janni-deler-sunset-moment-byronbayDSC_3963
janni-deler-sunset-moment-byronbayDSC_3949
janni-deler-lighthouseDSC_3960
janni-deler-sunset-moment-byronbayDSC_3961
janni-deler-sunset-moment-byronbayDSC_3973
janni-deler-sunset-moment-byronbayDSC_3976
janni-deler-sunset-moment-byronbayDSC_3935

One of the best nights in Australia, sunset by the Lighthouse.

Den bästa kvällen i Australien, den spenderade vi vid the Lighthouse och kollade solnedgången. Det var så vackert… Vi köpte med oss vin och chips, kom dit innan solen gick ner och bara satt och snackade och lyssnade på musik. Vi var ett sånt supergäng, det är inte alltid det händer att man klickar med alla men under den här resan gjorde vi verkligen det! Mysiga tjejer <3 Imorgon kommer Jon ÄNTLIGEN(!) tillbaka till Europa, det är så svårt att prata med varandra när man är på helt olika tidszoner. Nu har vi varit ifrån varandra ett tag så det ska bli extra mysigt när han kommer hit imorgon. :-) Vet inte om jag berättat det men vi har bestämt oss för att fira jul i Marbella i år igen, tror det är mitt 5e år i rad där. Känns mest som jul för mig! Hoppas på liknande stunder som ovan, jag ska slå ett slag för picnic på någon mysig utsiktsplats. Nu ska jag helt ärligt gå och lägga mig, har bara velat sova sen jag kom hem från Australien så borde lyssna på kroppen. ;-) Puss och god natt <3

//The best night in Australia, that one we spent by the Lighthouse and watched the sunset. It was so beautiful… We bought some wine and chips, arrived there before the sun was about to set and just sat there and talked and listened to music. We were such a great group, it’s not always sure everyone will work out great together but during this trip we really did! Amazing girls <3 Tomorrow Jon will FINALLY(!) come back to Europe, it’s so hard to talk to each other when you’re in different time zones. Now we’ve been away from each other for quite some time so it will be extra nice when he arrives here tomorrow. :-) Don’t know if I’ve told you but we decided to spend christmas in Marbella this year too, think it’s my 5th year in a row there. Feels like christmas for me! Hoping for some moments like this one above, I will try to get everyone to join for picnic at a nice place with a view. Now I have to get some sleep to be honest, I’ve been wanting to sleep all the time since I got back from Australia so I should probably listen to my body. ;-) Kisses and good night <3

10 reaktioner på “SUNSETS”

 • I arrive to Marbella in two days <3 I can't wait to be chilling at the sea, surrounded by family and friends.

  Check out my lat post before Christmas. Get inspiration, find ideas, and thoughts about this time of the year.
  http://www.mgluxurynews.com/posts

  Hugs!! M

  • janni says:

   Can’t wait either! Maybe we’ll meet each other there then. :-) On the beach or something, haha! Hugs <3

 • Kanni says:

  Sounds like dream Christmas. Could really use some sun right now :) Beautiful pictures as always! <3 Hugs!

 • Vilka härliga bilder och det låter som en underbar och perfekt kväll! :)

 • ISA says:

  låter heeelt underbart. Och SER underbart ut med.. tänk om varje kväll vore så va ;)

 • Lucie says:

  Those picture are so pretty! It looks like a dream to be honest!

  http://thefrenchpier.blogspot.com

 • Siri says:

  Härliga bilder!

 • m says:

  hurru wow vad duktig du blivit på hantera kameran!
  Vem som helst kan ta bra bilder med en bra kamera, men du har verkligen blivit sjukt mkt bättre på att hantera ljus osv :) tummen upp! Jag måste fråga hur du tar så rena motljusbilder? Har trixat med detta i all evighet men får inte alls till samma skärpa som du har på bild nr 4. Det blir liksom mjukt över hela bilden vilket också är fint men vore så pepp att få till fin solnedgång med sånt ljus och ändå skarp om du förstår mig. jag har en FX kamera med vasst objektiv så tvekar inte på kameran, bara mina skills!!
  teach me!! <3 god jul

  • janni says:

   Men tack, vad glad jag blir! :D Jag kör oftast helt manuellt när jag kör motljus, och är väldigt noga med fokuseringen på objektet jag vill ha i fokus. :-) Öva öva öva, ibland får jag inte till det men ibland så haha! Kram och god jul <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.