CHRISTMAS SHOPPING

janni-deler-masterpassDSC_4327
janni-deler-masterpassDSC_4384ddd-1
janni-deler-masterpassDSC_4311
Trying out the MasterPass for the first time!

Hej på er! Idag har jag kollat efter lite julklappar, sista minuten i vanlig ordning… Kan bero på att jag inte varit hemma och fått feeling ännu. Har hittat lite saker som såklart kommer komma fram lite sent, men bättre sent än aldrig, right? ;-) Jag har ju ett samarbete med MasterCard som jag berättat om tidigare, de har nu släppt MasterPass i Sverige som är en digital plånbok och ett lättare sätt att betala med. Jag har provat den nu när jag köpt julklappar och den är väldigt enkel, skönt att lägga in alla kort en gång sen slipper man tänka på det. Alltid lite läskigt med nya betalsätt, jag kanske är gammaldags, men den här känns väldigt safe! :-) Just nu har dom ett erbjudande med Mecenat studentresor. Betalar man biljetterna med MasterPass så får man 50kr extra rabatt. Jag är ju inte student men tänkte att det kunde vara kul för er som är det att veta! Nu ska jag fortsätta med min last-minute julklappsshopping, jag gillar att köpa det online så jag slipper trängas i butik. ;-) Puss! <3

//Hey babes! Today I’ve been looking for some christmas gifts, last minute as usual… May be because I haven’t been at home and gotten the feeling yet. Found some things that of course will arrive to late, but better late than never, right? ;-) I have a collaboration with MasterCard that I’ve told you about before, they now released their MasterPass in Sweden and it’s a digital wallet and an easier way to pay with. I’ve tried it now when I’ve bought christmas gifts and it’s very easy to use, nice to add your card info once and then don’t think about it. Always a bit scary to use new ways of paying, I may be old fashioned by this one feels very safe! :-) Right now they have an offer with Mecenat student travels. If you pay your tickets with MasterPass you get 50sek extra discount. I’m not a student but I thought it could be fun for you who are to know! Now I’m going to continue with my last minute christmas shopping, I like to buy it online so I don’t have to fight in the crowded stores. ;-) Hugs! <3

 

9 reaktioner på “CHRISTMAS SHOPPING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.